Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 16:23

Αήττητη στη Β' Εθνική η Γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου

 

Μετά από ένα δυνατό ματς η Γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Θριάμβο Χαϊδαρίου με σκορ 2-0 και να τελειώσει το πρωτάθλημα αήττητη στη πρώτη θέση και να πάρει την άνοδο στη Β' Εθνική.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την φιλοξενούμενη ομάδα να πιέζει και να προσπαθεί να προηγηθεί χάνοντας αρκετές ευκαιρίες με πρωταγωνίστρια την Κατρόση όμως οι Μυκονιάτισσες κατάφεραν να ισορροπήσουν στο το ματς και να προηγηθούν με ένα πολύ όμορφο γκολ της Ντόκου στο 29' η οποία σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή στην αριστερή γωνία της Τσιπούρα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε αυτή τη φορά με πρωταγωνίστρια την ομάδα της Μυκόνου η οποία πίεζε για να σκοράρει. Το κατάφερε στο 72' όταν με μια πολύ όμορφη προσπάθεια και πλασέ η Γιαννούλα διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Ζήσιος Ντούρος Γεώργιος με βοηθούς τους κ.κ. Τσακούλης Σταμάτιος και Σιμιτζής Θεόδωρος

Α.Ε. Μυκόνου (Μανταφούνης): Κοντιζά Ι. Ντόκου, Γκέλου, Σκαμπαρδώνη, Ανδρεοπούλου, Τσιούκρα, Αντύπα, Αρμάου, Μαρίνη, Πατεράκη, Γιαννούλα

Την αποστολή συμπληρώνουν Κοντιζά, Κουκά, Γιαννοπούλου, Κουσαθανά, Χαρδαλούπα, Αδάμ, Λαζάρου

Θριάμβος Χαϊδαρίου (Δεμπεγιώτου): Τσιπούρα, Στασινού, Γρηγορίου, Κουκουβέ, Γαβαλά, Φιλιππαίου, Γεωργίου, Καλαβρού, Καραγιάννη, Κάτροση, Οικονόμου

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Προκόπη, Ναστουλή, Βατίστα, Σφακιανάκη, Ανδρέου, Παπαδάκη

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

 

Δείτε όλο το αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares