Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 15:03

ΕΠΣ Κυκλάδων: Παρουσιάζει το πλάνο για την ιστορία και το γυναικείο ποδόσφαιρο

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΕΠΣ Κυκλάδων ενημερώνει για την διεξαγωγή της κλήρωσης του πρωταθλήματος στην Κύθνο την ερχόμενη Δευτέρα όπου θα έχουμε αρκετές εκπλήξεις.

Εκτός του ΑΠΣ Κύθνου και του Δήμου Κύθνου, που έχουν ετοιμάσει διάφορα happeninigs και η ΕΠΣ Κυκλάδων προτίθεται να πραγματοποιήσει κάποιες ενέργειες που θα λειτουργήσουν προς την μεγαλύτερη ανάδειξη του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, στο περιθώριο της κλήρωσης της Κύθνου θα έχουμε την παρουσίαση του πλάνου για το πρόγραμμα ''ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χθες-Σήμερα-Αύριο'' από τον υπεύθυνο κ. Κουλουμπή, ενώ το μέλος της επιτροπής κα. Κοσμά θα παρουσιάσει το πλάνο ανάπτυξης του Γυναικείου Ποδοσφαίρου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι η κλήρωση του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας «BLUE STAR FERRIES», θα διεξαχθεί την Δευτέρα 24-09-2018 και ώρα 12:00, στο Δημαρχείο Κύθνου.

Επίσης την ίδια ημέρα, ο Συντονιστής Στρατηγικού Πλάνου Ανάπτυξης & Προπονητής  Εθνικής Ομάδας Κ-15, κος Ελευθεριάδης Θεόδωρος, θα παρουσιάσει στα παιδιά το πρόγραμμα της UEFA "Grassroots Week".

Ο υπεύθυνος του προγράμματος «ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ» Χθες-Σήμερα-Αύριο, κος Παναγιώτης Κουλουμπής, θα παρουσιάσει το πλάνο και τις ιδέες του προγράμματος.

Το μέλος της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών της Ε.ΠΣ.Κ. κα Κωνσταντίνα Κοσμά θα παρουσιάσει το πλάνο ανάπτυξής του.

 

Με Τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ειρηναίος Φρέρης             Γεώργιος Παρούσης

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares