Σάββατο, 06 Ιουλίου 2013 13:40

Επίσημη παρουσίαση ακαδημιών και φιλικό με Ιεράπολη σήμερα στο γήπεδο της Σερίφου

Όπως είχαμε προαναγγείλει πριν μερικές μέρες, ο ΑΟ Σερίφου, κοιτάει για τον μέλλον του!

SERIFOS XORHGOI-SERIFOY

Και που αλλού θα μπορούσε να το κάνει παρά μόνο μέσα από τα δικά του παιδιά, τα παιδιά της Σερίφου που πλέον μπορούν να μάθους τα μυστικά της στρογγυλής θεάς από τους προπονητές της ακαδημίας του ΑΟΣ.

Μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά και να θαυμάσετε τη νέα γενιά του νησιού, είναι να βρεθείτε σήμερα στις 17.30 στο Γήπεδο της Σερίφου που θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της ακαδημίας, των χορηγών που βοηθούν αυτή την προσπάθεια στους δύσκολους καιρούς που περνάμε και είναι πραγματικά αξιέπαινοι, αλλά και να παρακολουθήσετε την φιλική αναμέτρηση της ανδρικής ομάδας με την αντίστοιχη της ΑΠΟ Ιεράπολις.

.

 

Ανακοίνωση ΑΟΣ:

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για την ομάδα του Α.Ο. Σερίφου καθώς θα παρουσιαστεί και επίσημα η ακαδημία μας που ήταν ο πρωταρχικός στόχος της διοίκησης της ομάδας!

Γι αυτό σας περιμένουμε όλους σήμερα στις 17:30 στο Γήπεδο του Α.Ο.Σ να τους δείξουμε την αγάπη μας και την συμπαράσταση μας στα πρώτα τους βήματα στο αθλητισμό!

Επίσης θα ακολουθήσει η παρουσίαση των χορηγών της ακαδημίας και ένας μικρός αγώνας μεταξύ των παιδιών.

Επίσης η ομάδα των ανδρών έχει κανονίσει την διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα με την ομάδα της Α.Π.Ο ΙΕΡΑΠΟΛΙΣ ο οποίος θα ξεκινήσει στις 18:30.

akadimies-andron-aos-30-6-2013-1

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά η παρουσία σας στο γήπεδο γι αυτό σας περιμένουμε όλους εκεί για ένα ευχάριστο απόγευμα γεμάτο αθλητισμό!

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος

ΡΑΜΠΙΑΣ ΣΑΒΒΑΣ

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares