Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013 14:22

Πάνθεον: Να μείνουμε ενωμένοι για καλύτερα Πανκυκλαδικά στο μέλλον.

Το 8ο πανκυκλαδικό τουρνουά ανήκει στην ιστορία και τώρα αρκετές μέρες μετά, χωρίς φόρτιση και με ήρεμη σκέψη, θέλουμε να εκφράσουμε ορισμένες απόψεις.


Σίγουρα είδαμε και ζήσαμε τα προβλήματα, οργανωτικά και όχι μόνο.

Το γεγονός ότι περίπου 700 άνθρωποι μαζεύονται σε ένα νησί για ένα σκοπό, από μόνο του κρύβει παγίδες και δυσκολεύει τη διαχείριση των καταστάσεων.

Όμως η χαρά των παιδιών παραμένει το ζητούμενο και αύτη την είδαμε ζωγραφισμένη στα προσωπάκια τους, τόσο στη διάρκεια, όσο και στην τελετή λήξης, παρά τα λάθη και τις αστοχίες στον προγραμματισμό.

Γι αύτη τη χαρά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και όλο πλουσιότεροι σε εμπειρίες να προσπαθούμε για τη λύση των προβλημάτων, αντί να πατάμε σε αυτά, τορπιλίζοντας στην ουσία την προοπτική για καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Σαν ακαδημία ΠΑΝΘΕΟΝ αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την επιτροπή και τους διοργανωτές και να δεσμευτώ για στήριξη και ενίσχυση οποιασδήποτε ειλικρινούς προσπάθειας για βελτίωση και διεύρυνση του θεσμού, γιατί μου είναι αδιανόητη κάθε άλλη στάση.
Μην ξεχνάμε τον κοινωνικό και αναπτυξιακό χαρακτήρα του τουρνουά που σε σχέση με την γεωγραφική ιδιομορφία του νομού μας, το κάνει πολύ σημαντικό για τα παιδιά μας.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares