Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013 13:43

Επιστολή γονέα με αφορμή το 8ο πανκυκλαδικό

Με αφορμή τη διοργάνωση του 8ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί φέτος στην Νάξο θα ήθελα κι εγώ, διατηρώντας την ανωνυμία μου, να σας καταθέσω μια προσωπική εμπειρία από τη διοργάνωση για το πόσο επηρέασε τα παιδιά μου.

Έχω δύο γιους και μόλις πέρυσι αποφάσισα να παρακινήσω τα παιδιά μου να ασχοληθούν με τον αθλητισμό εγγράφοντάς τα σε μια ακαδημία ποδοσφαίρου του νησιού μου. Στην αρχή ήταν διστακτικά και περίμενα ότι με τον καιρό θα τους αρέσει και θα συνηθίσουν. Είχε φτάσει Ιούνιος και ακόμα τους πήγαινα με το ζόρι στην προπόνηση τους. Στο 7ο Πανκυκλαδικό που διοργανώθηκε στην Πάρο αποφάσισαν να δηλώσουν συμμετοχή, μετά από πολλές συζητήσεις και παρακάλια.

Τα παιδιά, ενώ ήταν διστακτικά στην αρχή, τελικά εντυπωσιάστηκαν με τη διοργάνωση, τα παιχνίδια και τη μεγάλη συμμετοχή άλλων παιδιών από όλες τις Κυκλάδες και σαν κάτι να άλλαξε μέσα τους. Από την επόμενη χρονιά (τη φετινή) ανυπομονούσαν να έρθει η ώρα να πάνε στην προπόνηση με την καλύτερη διάθεση. Δεν έχασαν σχεδόν καμία προπόνηση φέτος και η βελτίωσή τους ήταν φανερή. Κατάλαβαν το πόσο σημαντικό είναι το να συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες της ομάδας τους και δεν ξεχνούν να με ευχαριστούν κάθε φορά που τους πηγαίνω για… ποδόσφαιρο! Με όλα τα παραπάνω θέλω να τονίσω το ρόλο τέτοιων διοργανώσεων που μόνο καλό μπορούν να κάνουν στα παιδιά. Εμένα αυτή η διοργάνωση βοήθησε τα παιδιά μου να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο και τα έκανε να παραμείνουν στον αθλητισμό. Δεν σας κρύβω ότι από τον Σεπτέμβρη ανυπομονούσαν για το επόμενο Πανκυκλαδικό και όλο με ρωτούσαν πού και πότε θα γίνει.

Μόλις μας ενημέρωσε η ομάδα μας αμέσως δηλώσαμε συμμετοχή και τα παιδιά μου έχουν αρχίσει από τώρα να φτιάχνουν τα πράγματά τους για το τουρνουά που θα ξεκινήσει σε μια εβδομάδα!

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία σας!

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares