Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 22:30

Κ14: «Χοραστικό» παιχνίδι και μοιρασιά για Κανονιέρηδες Σύρου και ΠΑΣ Τήνου

Οι Κανονιέρηδες Σύρου κρατούσαν τη νίκη μέχρι τις καθυστερήσεις αλλά ο ΠΑΣ Τήνου ισοφάρισε στο φινάλε σε ένα χορταστικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Ερμούπολη για την εξ αναβολής 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου στο πρωτάθλημα Κ14.

Οι Συριανοί πήραν από νωρίς το προβάδισμα, με τον Μπαρμπούνη να κάνει το 1-0 στο 9' με μακρινό σουτ.

Ο ΠΑΣ Τήνου απάντησε στο 26' με τον Βιδάλη να ισοφαρίζει, αλλά οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 35' με τον Σιδέρη.

Στο δεύτερο μέρος οι Τηνιακοί έφεραν ξανά το ματς στα ίσα, με τον Βελαλόπουλο να σκοράρει με εκτέλεση πέναλτι κάνοντας το 2-2.

Ο Σουέρεφ έκανε το 3-2 στο 53' για τους Κανονιέρηδες, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και ισοφάρισαν στο 90+3', με τον Βιδάλη να σκοράρει ξανά διαμορφώνοντας το τελικό 3-3 σε ένα συναρπαστικό ματς.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν βόλεψε καμία ομάδα στο κυνήγι της 1ης θέση του ομίλου.

Οι μεν Κανονιέρηδες έμειναν στη 2η θέση με 13 βαθμούς και στο -2 από τον πρωτοπόρο Νέο ΑΟ Σύρου (έχοντας και ματς περισσότερο), ενώ ο ΠΑΣ Τήνου ακολουθεί στην 3η θέση με 12 βαθμούς.

Διαιτητής: Καλόγερας, βοηθοί: Ζαράνης-Βαρθαλίτης

Κανονιέρηδες (Τσούκος): Πρίντεζης, Σάμιος, Ρηγούτσος, Σαργολόγος, Τσούκου, Βουτσίνος, Σίδερης, Σλοβάρι, Ξανθάκης, Μπαρμπούνης, Σουέρεφ

Ρούσσος, Μακρυωνίτης, Μαρα, Ρούσσοςε, Μακρυωνίτης, Ιονάσκου, Γάγκος

ΠΑΣ Τήνου (Μάλλιος): Λεκάσι, Ζαλώνης, Χύσα Ε, Χύσα Α, Φώσκολος, Ζάρπας, Φώσκολος, Βιδάλης Μ, Συρίγος, Ψάλτης, Βελαλόπουλος

Βιδάλης ΦΜ Δούλτσιος, Σανταμούρης, Οικονόμου, Βιδάλης Α

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares