Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 10:49

Κ16: Νίκησε τον Πανναξιακό και «πάτησε» κορυφή ο ΑΟ Πάρου [pics-vid]

Ο ΑΟ Πάρου επικράτησε με 2-1 εντός έδρας του Πανναξιακού για την 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Κ16 και παρέμεινε αήττητος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα όπου συγκατοικεί με τον Πανθηραϊκό (1) έχοντας από 16 βαθμούς μετά από 6 παιχνίδια.

Μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με εκατέρωθεν ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές η ομάδα του Στάθη Τριανταφυλλίδη κατάφερε να πετύχει την ανατροπή, καθώς ο φιλοξενούμενος Πανναξιακός προηγήθηκε στο σκορ.

Στο 13' ο Μαΐτός πάσαρε στον Ντέμο, που με τη σειρά του πλάσαρε τον Σαρρή, δίνοντας προβάδισμα στον Πανναξιακό.

Η αντίδραση του ΑΟ Πάρου ήρθε γρήγορα και συγκεκριμένα στο 23' όπου ο Γκέκα μπήκε από διαγώνια θέση στην περιοχή, σούταρε και νίκησε τον Μαΐτό, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 72', σε μία φάση που ο Πανναξιακός διαμαρτύρεται έντονα, ο Γκέκα μπήκε στην περιοχή του ΑΟ Πάρου, ο Ντέμος τον βρήκε με το χέρι στο πρόσωπο και ο διαιτητής Κουζούμης έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Κεβάνι να μετατρέπει το πέναλτι σε γκολ και να βάζει σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Το 2-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τον Πανναξιακό να ζητά πέναλτι σε ακόμα μία φάση σε πέσιμο του Μάκα στην περιοχή, αλλά τον ΑΟ Πάρου να είναι αυτός που πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη που τον διατηρεί στην κορυφή διεκδικώντας ένα εισιτήριο για το final-4.

Ο Πανναξιακός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

 Σε ένα όμορφο παιχνίδι που διεξήχθη χθες στο Δημοτικό Στάδιο Παροικίας μεταξύ́ του Α.Ο. Πάρου και του Πανναξιακού Α.Ο. για την 10η αγωνιστική́ του πρωταθλήματος κατηγορίας υποδομών Κ16, η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 2-1.
Σκόρερ για την ομάδα μας ο Ντέμος στο 13’.
Μέχρι σήμερα δεν έχουμε ασχοληθεί με την διαιτησία για κανένα από τα παιχνίδια των τμημάτων υποδομών του συλλόγου μας. Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να το κάνουμε γιατί το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από την κάκιστη διαιτησία του κ. Κουζούμη, καθώς με το πέναλτι που υπέδειξε υπέρ της γηπεδούχου ομάδας και τον μη καταλογισμό υπέρ μας πέναλτι πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας , ενώ καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού υπέπεσε σε σωρεία λαθών αποτέλεσε τον αρνητικό πρωταγωνιστή.
Αυτές οι αποφάσεις μόνο κακό κάνουν στην ανάπτυξη του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου που όλοι μοχθούμε καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδία μας.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους!

Διαιτητής ήταν ο κ. Κουζούμης με βοηθούς τους Φαν Άακεν και Δεγαΐτα

AOP PANNAXIAKOS K16

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλίδης): Σαρρής, Μπέκια, Πετρόπουλος (83' Βαρθακούρης), Μπέτσα, Καρόσι, Γκιόνι, Γκέκα, Ζέλα, Κουγιούφας (62' Σκιαδάς), Κεβάνι, Μελανίτης

AOP K16

Πανναξιακός (Κατσούλης): Μαϊτός Θ. (41' Χωριανόπουλος), Μαυρίδης, Ορφανός, Ρότσι, Μάρκου (41' Ζεύλης), Κύλης (57' Νάκα), Μαϊτός Κ. (69' Καστρήτσιος), Ντέμος, Μανθόπουλος, Βαλέττας

PANNAXIAKOS K16

Φωτογραφίες και βίντεο από τον αγώνα:

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024

 

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares