Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 23:26

Κ16: Νίκη του Πανθηραϊκού (2) κόντρα στον ΑΜΣ Φιλωτίου

Με νίκη συνδύασε την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση το τμήμα Κ16 (2) της ομάδας του Πανθηραϊκού, που έπειτα από ένα πολύ όμορφο αγώνα επικράτησε του αξιόμαχου ΑΜΣ Φιλωτίου με 2-1.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα παρά τις καλές στιγμές που δημιουργήθηκαν και από τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανθηραϊκός ευτύχησε να προηγηθεί στο 43ο λεπτό μετά από ωραία ενέργεια και όμορφο τελείωμα του Μέσι Λίριντον.

Στο 46’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με γκολ που πέτυχε ο Γρατσίας Κ. Ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα και έπειτα από φάση διαρκείας στην περιοχή του Φιλωτίου, ο Ρούσσος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αφού τίποτα δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

PANTHIRAIKOS K 16 ME FILOTI 1

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο κ. Ζαράνης, με βοηθούς τον κ. Πέγιο και την κα. Βάιλα.

Συνθέσεις:

Πανθηραϊκός (Ιωσηφίδης Μ.): Μαρτίδης, Ρόκο, Calaj, Ρούσσος, Μαρουδής, Παραπούρας, Λάλο, Αξαόπουλος, Παναγιώτου Δ., Παναγιώτου Π.Μέσι Λ.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Φέγγης, Παπαδόπετρος, Ντούκα, Γκιάτα και Μουσάι, ενώ την αποστολή συμπλήρωσαν οι Bardhoshi, Νταούτι, Brahaj και Ρόκο Ε.

ΑΜΣ Φιλωτίου(Προμπονάς): Κρασσάς Γ., Ψαρράς Β., Μάκαρης, Κιόσκου, Γρατσίας Κ., Ψαρράς Κ., Μανιός, Λιόφαγος, Σαρλάνης, Βασιλάκης, Γρατσίας Δ..

Αγωνίστηκαν επίσης οι Μουστάκης και Καρποντίνης.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares