Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 14:22

Αήττητη πρωταθλήτρια η ομάδα του ΠΑΣ Νάξου στο τουρνουά της ΠΑΕ Νίκη Βόλου [pics]

Δεν θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα η χρονιά για τον ΠΑΣ Νάξου και συγκεκριμένα για την Κ14 του συλλόγου, που κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στο ''Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ακαδημιών'' που διοργάνωσε στον Βόλο η ΠΑΕ Νίκη Βόλου το τριήμερο 27-29 Δεκεμβρίου.

Οι ''Βυσσινί'' της Νάξου απόδωσαν σπουδαίο ποδόσφαιρο, έχοντας μία ισοπαλία (κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς) και τρεις ευρείες σε σκορ νίκες κόντρα στις ομάδες που αντιμετώπισαν. 

Σήμερα (29/12) στον τελικό επικράτησαν με 6-0 της Αγίας Παρασκευής Βόλου και κατέκτησαν την πρώτη θέση στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.

Η ανακοίνωση του συλλόγου και φωτογραφίες:

Με το τίτλο του πρωταθλητή στο ''Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ακαδημιών'' που διοργάνωσε μεταξύ 27 και 29/12 στον Βόλο η ΠΑΕ Νίκη Βόλου επιστρέφει τις επόμενες ώρες στη Νάξο η ομάδα Κ14 του ΠΑΣ Νάξου.

Ήταν, ο καλύτερος τρόπος να ολοκληρωθεί αυτή η χρονιά για τον σύλλογο μας και το τμήμα της Κ14. Τα παιδιά μας χάρηκαν το παιχνίδι και εφοδιάστηκαν παράλληλα με πολύτιμες εμπειρίες.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά ο ΠΑΣ Νάξου τερμάτισε αήττητος στην 1η θέση, αποσπώντας ισοπαλία (2-2) από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, νικώντας στη συνέχεια τη Νίκη Βόλου και την Αγία παρασκευή, ενώ στον τελικό που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί επικράτησε με 6-0 της Αγίας Παρασκευής Βόλου.

Θέλουμε να συγχαρούμε τους αθλητές και τους προπονητές όλων των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά και να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους διοργανωτές για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν.

Τέλος, ευχαριστούμε τους γονείς που συνόδευσαν την αποστολή μας στον Βόλο.

Καλή χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες σε όλους...

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares