Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 17:36

Στο σεμινάριο του Ολυμπιακού η ακαδημία του ΑΟ Πύργου | Βράβευση του Κωνσταντόπουλου στον διεθνή Κωνσταντίνο Γενηδουνιά

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης συμμετείχε στο Σεμινάριο των Σχολών του Ολυμπιακού.

Φέτος, μαζί με τη γνώση, η ακαδημία της Σαντορίνης είχε την τιμή να βραβεύσει και τον Διεθνή πολίστα του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνου Γενηδουνιά, δια χειρός του επικεφαλής, Αλέξανδρου Κωνσταντόπουλου.

Η ανακοίνωση της ακαδημίας του ΑΟ Πύργου: 

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, όσα και τα χρόνια της λειτουργίας της η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης συμμετείχε στο 12ο Σεμινάριο των Σχολών του Ολυμπιακού.

Το σεμινάριο, το οποίο αποτελεί εκδήλωση θεσμό για το «ερυθρόλευκο» Δίκτυο Σχολών ποδοσφαίρου, έγινε με την πλήρη συμπαράσταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του προέδρου της ομάδας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, έχοντας καταφέρει το δίκτυο όλα αυτά τα χρόνια να έχει σχολές σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παίκτες και προπονητές απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, ιδέες και φιλοσοφίες των προπονητών της Ακαδημίας, αλλά και νέες τακτικές τις οποίες χρησιμοποίησαν οι ίδιοι προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους.

Το σεμινάριο χωρίστηκε σε δύο μέρη (Θεωρητικό και Πρακτικό) και πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αλλά και στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη.

Ξεχωριστό χρώμα στο σεμινάριο έδωσε η παρουσία του Διεθνή πολίστα του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνου Γενηδουνιά, ο οποίος τιμήθηκε από τον Επικεφαλής της ακαδημίας μας, κ. Αλέξανδρο Κωνσαντόπουλο.

Συνεχίζουμε, πιστοί στο πλάνο που έχουμε χαράξει από κοινού με το μεγαλύτερο δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου της Ελλάδας.

Σας περιμένουμε στην οικογένεια της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης. 

 

 

 

Από τη συμμετοχή της ακαδημία μας στο 12ο Σεμινάριο των Σχολών του Ολυμπιακού. #ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ #OlympiacosSoccerSchools #olympiakossantorinis #Ολυμπιακος #olympiakosfc #olympiakossantorini

Δημοσιεύτηκε από Ολυμπιακός Σχολή Ποδοσφαίρου Σαντορίνη στις Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares