Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 23:45

Πανθηραϊκός: Συγχαρητήρια και ευχαριστώ για το final-4 της Κ14

Ανακοίνωση για το final-4 Κ14 της Σύρου εξέδωσε ο πρωταθλητής Πανθηραϊκός.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθηραϊκού Α.Ο εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους νεαρούς αθλητές της ομάδας μας, στην ακαδημία του Αθλητικού Κέντρου Playland καθώς και στον προπονητή μας κ. Βαγγέλη Τσοβάρα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της κατηγορίας Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων περιόδου 2022-2023.
Στο final-4 του πρωταθλήματος που έγινε στη Σύρο το διήμερο 17-18/6/2023, η ομάδα μας ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά, με την κατάκτηση του τίτλου να αποτελεί δικαίωση και επιβράβευση για την μεγάλη προσπάθεια που καταβλήθηκε από το αγωνιστικό τμήμα.
Η οικογένεια του Πανθηραϊκού ευχαριστεί θερμά την Διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων για την παραχώρηση του γηπέδου της Ερμούπολης την παραμονή του final-4 για την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης και ιδιαιτέρως τον υπεύθυνο του γηπέδου της Ερμούπολης κ. Φραγκίσκο Φωτεινιά, στον όποιον εκφράζουμε και τα θερμά μας συλλυπητήρια για την προσωπική απώλεια την οποία βίωσε.
Παράλληλα συγχαίρουμε την Ένωση μας και τον Πρόεδρο κ. Ρένο Φρέρη για την πρωτοβουλία που έλαβε ώστε να παραστεί στη Σύρο στα πλαίσια του Final-4 ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο οποίος κατάφερε να μας συγκινήσει όλους.
Κλείνοντας, συγχαίρουμε όλα τα παιδιά και όλα τα σωματεία που πήραν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα και ιδιαιτέρως τον ΠΑΣ Νάξου(2η θέση), Αίαντα Σύρου(3η θέση) και Παμμηλιακό(4η θέση).

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares