Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 13:50

Παμμηλιακός: Συγχαρητήρια στην ομάδα Κ14 και τους συμμετέχοντες στο final-4

Με την παρουσία του στο final-4 της Κ14 στη Σύρο ο Παμμηλιακός επιβεβαίωσε την καλή δουλειά που γίνεται στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου τα τελευταία χρόνια.

Οι αθλητές του συλλόγου είχαν πολύ καλή παρουσία, τόσο εντός, όσο και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Με ανακοίνωση τους, ο πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους στους αθλητές και τον προπονητή, όπως και στις ομάδες που συμμετείχαν, αλλά και την διοργανώτρια ΕΠΣ Κυκλάδων.

Αναλυτικά: 

Την 4η θέση στις Κυκλάδες κατέλαβε η ομάδα Κ14 του Παμμηλιακού, συμμετέχοντας στο final-4 της διοργάνωσης που διεξήχθη στο νησί της Σύρου.

Οι αθλητές του Παμμηλιακού, παρουσίασαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο έχοντας να αντιμετωπίσουν τις καλύτερες ομάδες των Κυκλάδων.

Ο πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης και το διοικητικό συμβούλιο του Παμμηλιακού συγχαίρουμε του αθλητές και τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Καραγιαννόπουλο.

Επίσης συγχαίρουμε τον πρωταθλητή Πανθηραϊκό, όπως και τους ΠΑΣ Νάξου και Αίαντα Σύρου για την κατάκτηση της 2ης και 3ης θέσης αντίστοιχα.

Τέλος, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Κυκλάδων και προσωπικά στον πρόεδρο της κ. Ειρηναίο Φρέρη για την κίνηση του να προσκαλέσει ως τιμώμενο πρόσωπο τον μικρό φίλαθλο του ΠΑΟΚ, Γιάννη Παπαστεφανάκη.

Ήταν μία κίνηση που συγκίνησε όλο τον κόσμο, στέλνοντας το μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο πρεσβεύει υψηλές αξίες.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares