Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 22:56

Στον τελικό της Κ14 με ανατροπή κόντρα στον Αίαντα Σύρου ο Πανθηραϊκός

Με ένα πανέμορφο παιχνίδι γεμάτο εναλλαγές συναισθημάτων και ανατροπές ξεκίνησε το final-4 της Κ14 που διεξάγεται στη Σύρο.

Μετά από συγκλονιστικό ημιτελικό, ο Πανθηραϊκός που χρειάστηκε να ισοφαρίσει δύο φορές τον οικοδεσπότη Αίαντα Σύρου και τελικά να πάρει τη νίκη με 2-3 που του έδωσε το εισιτήριο για τον αυριανό τελικό του πρωταθλήματος Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπου αύριο Κυριακή (18/6) θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Νάξου.

Η Συριανή ομάδα προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με γκολ του Καλλίγερου. Η απάντηση του Πανθηραϊκού ήρθε στο 19΄ μετά από κόρνερ και αυτογκολ του Μαύρου. Στο 6ο λεπτό της «επανάληψης» η ομάδα της Σαντορίνης έχασε πέναλτι, με τον Ντουμάζιο να πραγματοποιεί διπλή σωτήρια απόκρουση στις προσπάθειες του Καρτίμπελη.

Στην «κόντρα» ο Ιωσήφ Καλλίγερος έδωσε ξανά προβάδισμα στον Αίαντα 2-1. Στο 17ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο Άλεξ Μουχάντρι ισοφάρισε 2-2. Το νικητήριο τέρμα του Πανθηραϊκού σημειώθηκε στο 25΄ του Β' μέρους με τον Καρτίμπελη.

AIAS PANTHORAIKOS K14 DIAITHTES

Διαιτητές: Καλόγερας, Βοηθοί: Ζαράνης-Σαμοθράκης

AIAS K14 AGALIA

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Ντουμάζιος, Δροσος, Βλάχος, Μαύρος Α, Μαυρος Γ, Ρουσσουνέλος, Τσιτσιούμης, Καπέλλας, Καλλίγερος, Πετσοπούλης, Καλμπουράκης

Αμπουσερία, Ρούσσος, Ζαράνης, Βακόνδιος, Μωραϊτης, Χαλαβαζής, Τρόκα, Μαραγκός

K14 PANTHIRAIKOS SYROS AGALIA

Πανθηραϊκός (Τσοβάρας): Μέτα, Κουλουριώτης, Αντιλάι, Ρούσσος, Μουχάντρι Α, Μουχάντρι Κ, Παζάλος, Μέσι, Καρτίμπελης, Ανυφαντάκης, Φέγγη

Δαρζέντας, Παπαδοπέτρος, Μέσι Λ, Φεγγης, Μαρούδης, Κοιλιακούδης, Αξαόπουλος, Παραπούρας, Τοζαι

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares