Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 12:39

Πήρε άριστα η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης [pics]

Ο ΑΟ Πύργου και η ΠΑΕ Ολυμπιακός επισημοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας τους δημιουργώντας τη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν με την επίσκεψη τους στο νησί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής της ομάδας Κ15, Τάσος Πάντος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και στέλεχος τμήματος scouting, Γιώργος Κοκολάκης και το στέλεχος του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού, Χρήστος Σολωμός.

DSC 0782

Το κλίμα ήταν πολύ καλό, σχεδόν οικογενειακό, καθώς πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους αθλητικούς χώρους που θα χρησιμοποιεί η ακαδημία και σε άλλους χώρους, όπως τα γραφεία του ΑΟ Πύργου και την ΠΕΦΟ.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναχωρούν σήμερα από το νησί, έχοντας δώσει τα εύσημα στο νέο μέλος του Δικτύου του, που όπως είπαν έχει μπροστά του ένα σπουδαίο μέλλον.

Η σχετική ανακοίνωση της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης:

Με μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε χθες στο νησί μας την αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, επισημοποιώντας έτσι την έναρξη της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός Σαντορίνης.

DSC 0727

Το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση της ομάδας μας ξενάγησε τα στελέχη του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις όπου θα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις, όπως και στην έδρα της ακαδημίας που θα είναι οι ανακαινισμένοι χώροι του γηπέδου του Πύργου.

DSC 0711DSC 0748

Το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΑΠΠΟΣ παραχωρήθηκε η συνέντευξη τύπου, όπου εκτός από τους δημοσιογράφους το παρόν έδωσαν άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οποία μάλιστα χαιρέτησαν το εγχείρημα.

Στο τέλος της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις, που επιβεβαίωσαν το πολύ καλό κλίμα.

DSC 0797DSC 0801DSC 0803DSC 0806

Σήμερα, ήταν το επιστέγασμα αυτής της επίσκεψης, με την ευλογία του ηγούμενου, στην Ιερά Μόνη Προφήτου Ηλία Θήρας, που στέκεται δίπλα στο εγχείρημα μας, συμβάλλοντας στο έργο μας για τα παιδιά και τη νεολαία του τόπου μας. 

Οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού αναχωρούν από τη Σαντορίνη, έχοντας πλήρη γνώση των πλάνων μας, τα οποία επικρότησαν και υποσχέθηκαν ότι η ακαδημίας μας θα έχει την απόλυτη στήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

DSC 0768

Από την πλευρά μας, λάβαμε πολύτιμη τεχνογνωσία και συμβουλές και πλέον στοχεύουμε στην πιστή εφαρμογή του μοντέλου του Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού.

Το ραντεβού μας ανανεώθηκε για τις 25 Σεπτεμβρίου, όπου το τεχνικό μας επιτελείο θα συμμετάσχει σε σεμινάριο προπονητών του Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.

DSC 0738DSC 0741DSC 0830DSC 0842

Ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Πύργου, καθώς και το επιτελείο της ακαδημίας Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός Σαντορίνης ευχαριστούμε τους, Τάσο Πάντο, Γιώργο Κοκολάκη και Χρήστο Σολωμό που μας τίμησαν με την επίσκεψη τους στο νησί μας.

Επίσης, ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλλαν στην διοργάνωση αναφορικά με το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις που έγιναν στο πλαίσιο της επίσκεψης.

Σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακός Σαντορίνη

Φωτογραφίες από την επίσκεψη

 

 

 

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares