Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 12:10

Πάντος, Κοκολάκης και Σολωμός έρχονται στη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης

Η πρώτη επίσκεψη αντιπροσωπείας του Ολυμπιακού στο νησί της Σαντορίνης θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

Οι, Τάσος Πάντος, Γιώργος Κοκολάκης και Χρήστος Σολωμός θα επισκεφθούν τη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης προκειμένου να συνομιλήσουν με ανθρώπους του ΑΟ Πύργου, να συναντηθούν με φορείς του νησιού και να μεταφέρουν τεχνογνωσία προς το τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας του ΑΟ Πύργου.

Η ανακοίνωση της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης:

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Ολυμπιακού Πειραιώς στη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί για πρώτη φορά την ακαδημία μας και το νησί μας αντιπροσωπεία του Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.

Στην ιστορική αυτή πρώτη επίσκεψη θα εκπροσωπήσουν τον Ολυμπιακό ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής της ομάδας Κ15, Τάσος Πάντος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και στέλεχος τμήματος scouting, Γιώργος Κοκολάκης και το στέλεχος του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού, Χρήστος Σολωμός.

Η επίσκεψη αυτή έχει στόχο την περαιτέρω γνωριμία με την διοίκηση του ΑΟ Πύργου και το επιτελείο της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης και την ξενάγηση των μελών της αποστολής στις εγκαταστάσεις μας, ενώ θα υπάρξει μεταφορά τεχνογνωσίας στα στελέχη μας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με φορείς του νησιού μας και θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου, όπου θα μπορούν να παραστούν δημοσιογράφοι των τοπικών ΜΜΕ.

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που το πλάνο μας εκτελείται όπως ακριβώς το έχουμε σχεδιάσει. Είμαστε χαρούμενοι που πλέον στο νησί της Σαντορίνης λειτουργεί μία ακαδημία που ανήκει στο μεγαλύτερο δίκτυο ακαδημιών ποδοσφαίρου της Ελλάδας.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares