Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 23:14

Μοιρασιά για ΠΑΣ Νάξου και Πανναξιακό στο τοπικό ντέρμπυ

Δεν ανέδειξε νικητή το τοπικό ντέρμπυ μεταξύ ΠΑΣ Νάξου και Πανναξιακού για την 4η Αγωνιστική του 3ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Κ-16 Κυκλάδων, μένοντας στο 1-1.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο δυνατός αέρας και το τσουχτερό κρύο που δυσχαίραναν τις προσπάθειες των μικρών αθλητών.

Αυτή ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια για τον ΠΑΣ Νάξου (καθώς είχε 2 στα 2 πριν  το σημερινό παιχνίδι) ενώ στον αντίποδα για τον Πανναξιακό ήταν ο 1ος βαθμός στο Πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν καθώς μόλις στο 11' μετά από κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Γκορνάτι που με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή νίκησε τον Βουτσίνο γράφοντας το 1-0.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά η σφιχτή αμυντική διάταξη των παικτών του Πανναξιακού δεν τους επέτρεψε να φτάσουν με αξιώσεις στα καρέ του Παρασκευά.

Στο 22' μετά από κακή εκτέλεση άουτ από τον Ερρίκο Φράγκου , η μπάλα έφτασε στον Παντελαίο που μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ από πλάγια θέση "κεραυνοβόλησε" τον Παρασκευά , στέλνοντας την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα , φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Ο ΠΑΣ Νάξου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ήταν φλύαρος, επιπόλαιος και χωρίς έμπνευση στην τελική προσπάθεια, ενώ πολλά ήταν και τα λάθη αμφοτέρων των πλευρών, με το ημίχρονο να λήγει στο 1-1.

Στην επανάληψη , οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατότερα και επέβαλαν το ρυθμό τους έχοντας την κατοχή, αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Παρασκευά που όταν χρειάστηκε έδειξε ετοιμότητα , πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Ο Πανναξιακός , περιορίστηκε στον αμυντικό του προσανατολισμό και προσπάθησε χωρίς επιτυχία να "χτυπήσει" στις αντεπιθέσεις. Η σφιχτή αμυντική του δομή , όμως, του επέτρεψε στο τέλος να πανηγυρίσει τον 1ο του βαθμό στο Πρωτάθλημα  καθώς περιόρισε τα ατού των τυπικά γηπεδούχων.

Έτσι , το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Χατζόπουλου βρήκε τους δυο συντοπίτες να μοιράζονται βαθμούς , μένοντας στο  - , όπως αυτό διαμορφώθηκε από το 1ο Ημίχρονο.

Διαιτητής: Χατζόπουλος | Βοηθοί: Φαν Άακεν - Δεγαΐτας

ΠΑΣ Νάξου (Σκούνας): Βουτσίνος (41' Ξενάκης), Μπόσκου, Πουλάϊ, Κάσα, Λέκκας (41' Μαράκης), Μπλόσμι (63' Μαυρίδης), Χωριανόπουλος, Γκούφα (41' Φακίνος), Παντελαίος, Μανθόπουλος, Βαλέτας (52' Ρετζέπι)

Πανναξιακός (Κατσούλης-Παραβατός): Παρασκευάς, Γιαννούλης, Μαργαρίτης (58' Τουμπακάρης Ιακ.), Φράγκου Ερ., Βαθρακοκοίλης, Γκορνάτι, Τουμπακάρης (75' Ζώτος), Δεωνάς, Σουλεϊμάνι, Φράγκου Νικ., Κριμιτζάς

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares