Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 23:48

Ισόπαλες οι Κ16 του Νέου ΑΟ Σύρου και του ΠΑΣ Τήνου [pics-vid]

Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν σήμερα ο Νέος Α.Ο. Σύρου και ο ΠΑΣ Τήνου, που αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 σε αγώνα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων.

NEOS AO SYROU PA TINOU K16 1

Ο ΠΑΣ Τήνου προηγήθηκε 0-2, με τον Νέο Α.Ο.Σ μπαίνει και πάλι στο παιχνίδι ισοφαρίζοντας σε 2-2, που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους και έμελλε να είναι και το τελικό της αναμέτρησης.

Στο 21' ο Σουράνης μετά από κόρνερ έπιασε την κεφαλιά, νικώντας τον Ζάννε για το 0-1. Το αμέσως επόμενο λεπτό και πάλι μετά από κόρνερ, ο ίδιος παίκτης με ψιλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-2

Ο Νέος ΑΟ Σύρου είχε άμεση απάντηση και στο 27΄ο Κάπελλας έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από εκτέλεση κόρνερ και από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

NEOS AO SYROU PA TINOU K16 2

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Συριανός μετά από σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 2-2 που έμεινε μέχρι το τέλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν επιτεύχθηκε κάποιο τέρμα, καθώς οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 66' που εκτέλεσε ο Ξενικάκης και απόκρουσε καταπληκτικά ο Δεσύπρης, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Γιαννόπουλο στο 76'.

PAS TINOU K16 1

Διαιτητής: Ζαχαρόπουλος | Βοηθοί: Καλόγερας-Σαμοθράκης

Νέος Α.Ο. Σύρου (Ξενικάκης): Ζάννες, Ραουζαίος, Πρέκας (33' Συριανός), Χαιντίνι (53'Ξενικάκης), Μαραγκός, Γεράκης, Καπέλλας (75΄Αρβανίτης), Ξανθάκης, Μπούζι, Βλαχογιάννης, Ψαρρός

Αναπληρωματικοί: Βασιλειάδης, Ραουζαίος.

ΠΑΣ Τήνου (Μάλλιος): Δεσύπρης, Γιαννόπουλος, Σουράνης, Ζάρπας (74΄Μούσα), Γιαννόπουλος, Βιδάλης, Τσελεμέγκος (67΄Ψαραδέλης), Καρδαμίτσης, Κάτσα (75΄Μούτσα), Βελαλόπουλος, Μισέντος (47' Λούβαρης Α.).

Στον πάγκο ήταν ο Καλαμάρας

PAS TINOU K16

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares