Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 23:33

Ο Νίκος Τζώτζιος στην ακαδημία του Πανναξιακού Α.Ο.

Στο πρόσωπο του Νίκου Τζώτζιου θα εμπιστευτεί ο Πανναξιακός την προσπάθεια για να χτίσει την ακαδημία ποδοσφαίρου.

Ο Νίκος Τζώτζιος διαθέτει μεγάλη εμπειρία πάνω στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και επιλέχθηκε για να στηρίξει το νέο project του Πανναξιακού, που στοχεύει στις μικρές ηλικίες. 

Η έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών έγινε γνωστή με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Τζώτζιο Νικόλαο, ο οποίος θα αναλάβει τα τμήματα ακαδημιών ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Ο κ. Τζώτζιος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A, και Smartfootball επίπεδο 2 πιστοποιημένο από την καταλανική ομοσπονδία με πολυετή εμπειρία σε ακαδημίες και αναπτυξιακά δίκτυα των μεγαλύτερων ελληνικών συλλόγων.

Εξειδικεύεται στις μικρές ηλικίες, καθώς και την τακτική ανάλυση, με σπουδές από το Barça Universitas της ποδοσφαιρικής ομάδας BARCELONA.

Η συνεργασία με την κ. Τζώτζιο προέκυψε από το κοινό μας όραμα και τους κοινού στόχους που έχουμε, όσον αφορά την έναρξη ενός νέου project, για τη δημιουργία μιας πρότυπης ακαδημίας, η οποία πέραν της διδασκαλίας του ποδοσφαίρου στους νεαρούς αθλητές, θα έχει ως στόχο τη διαπαιδαγώγησή τους, την ένταξη των παιδιών σε ένα υγιές κοινωνικό σύνολο και την μεταλαμπάδευση των αθλητικών αξιών και ιδεωδών.

Ξεκινώντας από τις μικρότερες ηλικίες, με σύνθημα «πρώτα το παιχνίδι», θέλουμε τα μικρά παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, να αγαπήσουν το παιχνίδι και να κατανοήσουν ότι το σημαντικότερο στοιχείο του παιχνιδιού είναι η χαρά του και όχι η νίκη.

Στα αγωνιστικά τμήματα, θα εφαρμόζονται σύγχρονοι μέθοδοι προπονητικής και θα δοθεί μεγάλη βάση στην τακτική ανάπτυξη των νεαρών αθλητών, μέσα από πρωτοποριακές μεθόδους και αναλύσεις παιχνιδιών με όλα τα σύγχρονα μέσα.

Μέσα από ένα ισχυρό αίσθημα κοινών αρχών και αξιών, δημιουργούμε για το μέλλον, επενδύουμε στα παιδιά μας.

Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά 17:00-19:00 στη Λέσχη του Πανναξιακού Α.Ο. στο Δ.Α.Κ. Νάξου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα.

Παραβατός Γιάννης - 694 5159993

Πολυχρονάκος Γιάννης - 693 7027203

Θεοδοσίου Δημήτρης - 6946502510

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares