Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 17:24

Ο Βασίλης Ραπτάκης ο επιβλέπων ιατρός της ακαδημίας του Πανναξιακού Α.Ο.

Υπό την επίβλεψη του ιατρού (ορθοπεδικός) Βασίλη Ραπτάκη θα λειτουργεί από εδώ και στο εξής η ακαδημία του Πανναξιακού.

Οι άνθρωποι του Πανναξιακού που έχουν αναλάβει το ευαίσθητο κομμάτι του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, θέλουν να θέσουν το όλο εγχείρημα πάνω σε στέρεες βάσεις και σίγουρα η ανάμιξη του κ. Ραπτάκη αποτελεί εγγύηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού έχουν προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας.

Ο Πανναξιακός Α.Ο, προσαρμοσμένος στα νέα δεδομένα και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης εξασφάλισε την παρουσία ιατρού για τις υποχρεώσεις των ακαδημιών του Συλλόγου, διασφαλίζοντας ότι όλες οι αθλητικές δραστηριότητες θα διεξάγονται με απόλυτη ασφάλεια και θα τηρούνται όλα τα υγειονομικά μέτρα που είναι απαραίτητα για την ομαλή διεξαγωγή των προπονήσεων και των αγώνων των αθλητών μας

Οι ακαδημίες και τα τμήματα υποδομής αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του Πανναξιακού μας και είναι χρέος μας να τις εφοδιάζουμε με όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να συνεχίσουν να αποτελούν πρότυπο και να μεταλαμπαδεύουν τα αθλητικά ιδεώδη στους νέους του νησιού μας Το Δ.Σ. της ομάδας ευχαριστεί θερμά τον κ. Βασίλη Ραπτάκη, Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Νάξου, υπό την επίβλεψη του οποίου του υλοποιηθεί το σπουδαίο αυτό εγχείρημα, Προχωράμε ενωμένοι, με ασφάλεια!

Για το Δ.Σ., Ο Πρόεδρος Πολυχρονάκος Ιωάννης

Οι Υπεύθυνοι των Ακαδημιών Βασαλάκης Μάριος Παραβατός Ιωάννης Παρτσινεβέλου Στέλλα

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares