Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2019 20:58

ΑΜΕΣ Νηρέας: Εκπαιδευτική εκδρομή στην Κρήτη

Το τριήμερο 24 – 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική εκδρομή στο Ηράκλειο της Κρήτης, για τα παιδιά των Ακαδημιών του ΑΜΕΣ Νηρέα. Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν αλλά και να παρακολουθήσουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές σε γήπεδα, που στο νησί τους φαντάζουν μαγικά.

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, μετά από την επίσκεψη των παιδιών στο ενυδρείο του Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα Κ-8, Κ-10, Κ-12 και Κ-14 των ακαδημιών Πήγασος και Gerards-Papadakis Soccer Academy, στο Παγκρήτιο Στάδιο. Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο χώρο, ενώ ο Μανώλης Παπαδάκης μίλησε στους συνοδούς για την έννοια του παιχνιδιού, το οποίο ανήκει αποκλειστικά και μόνο στα παιδιά και όχι τους γονείς τους.

27-1024x768_b6b47.jpg

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου επαναλήφθηκαν αντίστοιχοι αγώνες, αυτή την φορά με την ακαδημία της Χερσονήσου στο γήπεδο τους. Το ίδιο βράδυ τα παιδιά παρακολούθησαν τον αγώνα πρωταθλήματος της Superleague μεταξύ του ΟΦΗ και της ΞΑΝΘΗΣ στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης (Γεντί Κουλέ).

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου και κατά την επιστροφή τους στην Πάρο, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα στενά των Φηρών στη Σαντορίνη.

41-1024x768_aad2c.jpg

Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς την βοήθεια ανθρώπων και Συλλόγων, γι αυτό και θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους:

Πρακτορείο Γιάννη Αποστόλου
Την Blue Star και την Champions Jet, για την έκπτωση των εισιτηρίων
Τις Ακαδημίες Gerards–Papadakis Soccer Academy, FC Hersonisos και Πήγασος, για τα φιλικά παιχνίδια
Την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την χορήγηση των εισιτηρίων του αγώνα ΟΦΗ-ΞΑΝΘΗ, αλλά και την ευκαιρία που έδωσε στο μικρό αθλητή της ομάδας μας, Νικήτα Παπαδάκη, να συνοδεύσει τον ποδοσφαιριστή Κοσμά Τσιλιανίδη στον αγωνιστικό χώρο.
Το Anemomylos Travel και τον Βαγγέλη Καρποδίνη, για την διάθεση του λεωφορείου στην Σαντορίνη
Το Star Beach Village, για την ευχάριστη διαμονή.
Και προσωπικά τους Μανώλη Παπαδάκη, Ζαφείρη Λατσούδη και Κώστα Καραγιαννακίδη, που ήταν δίπλα μας σε ότι και αν χρειαστήκαμε.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και σε όλα τα παιδιά μας και τους συνοδούς τους, για την άψογη συμπεριφορά και συνεργασία.

13-1024x768_4d4a6.jpg

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares