Κυριακή, 02 Ιουνίου 2019 14:39

Κέρδισε το στοίχημα η Άνδρος που διοργάνωσε μία άψογη εκδήλωση [pics-vid]

Το πρόγραμμα "GRASSROOTS & ΠΑΣΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ" συνέχισε την περιοδεία στις Κυκλάδες, με το νησί της Άνδρου να υποδέχεται την όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημοτικό Θέατρο της Χώρας Άνδρου και στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού.

Γονείς και παιδιά από όλη την Άνδρο έδωσαν το βροντερό παρόν στην εκδήλωση, παρόλο τις μεγάλες αποστάσεις που ως γνωστό είναι η ιδιομορφία της Άνδρου. Με τη συμμετοχή και το γενικότερο κλίμα που επικράτησε, είναι πλέον πασιφανές ότι η Άνδρος κινείται στη σωστή κατεύθυνση όσο αφορά τις αναπτυξιακές ηλικίες.

Ο Ανδριακός και συγκεκριμένα ο υπεύθυνος ακαδημιών του συλλόγου, κ. Γιάννης Μήλας, είχε μεριμνήσει έτσι ώστε όλα να λειτουργήσουν στην εντέλεια, πράγμα που τελικά ίσχυσε, αφού όλοι μίλησαν για μία πολύ επιτυχημένη εκδήλωση.

Κεντρικός ομιλητής και εκπαιδευτής από την πλευρά της ΕΠΟ ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Θεόδωρος Ελευθεριάδης, ενώ ενεργό ρόλο στο πρόγραμμα είχαν και οι προπονητές του Ανδριακού, Δημοσθένης Μαγουλάς και Κωνσταντίνος Παπαχρήστος.

Την ΕΠΣ Κυκλάδων, εκπροσώπησε ο ίδιος ο πρόεδρος κ. Ειρηναίος Φρέρης που βράβευσε για την προσφορά του τον κ. Ελευθεριάδη, όπως και ο υπεύθυνος επικοινωνίας κ. Παναγιώτης Κουλουμπής.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και ο πρόεδρος του Ανδριακού κ. Γιώργος Παπαδάκης και ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης.

Το ραντεβού για τη νέα εκδήλωση ήδη έχει κλειστεί, αφού σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει η βούληση να φιλοξενηθεί επίσης σε, Σέριφο, Σίφνιο και Μήλο.

Βίντεο από την εκδήλωση 

 

Φωτογραφίες 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares