Σάββατο, 27 Απριλίου 2019 18:28

ΠΑΣ Νάξου: Οι παλιοσειρές συνάντησαν το... νέο αίμα [pics]

Στον ΠΑΣ Νάξου τα τελευταία χρόνια εκτός από τις επιτυχίες σε επίπεδο τμημάτων υποδομής, το σημαντικότερο στοιχείο που διατηρεί την ομάδα σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο είναι το οικογενειακό κλίμα που απορρέει από τα ενδότερα του  συλλόγου.

Παικτες, γονείς, διοικητικό συμβούλιο και τεχνικό επιτελείο, όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά με καθημερινό αγώνα προσπαθούν ώστε οι "οράνιε" να μην χάσουν την αυθεντικότητα τους, έχοντας ως στόχο οι σχέσεις μεταξύ των παικτών να είναι το ίδιο καλές τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε οι φιλίες που έχουν δημιουργηθεί όχι μόνο σε επίπεδο παικτών αλλά και σε επίπεδο κηδεμόνων αφού αρκετοί γονείς την ημέρα που έκαναν την εγγραφή των παιδιών τους  στη συγκεκριμένη ακαδημία, δημιούργησαν σχέση ζωής με άλλα πρόσωπα.

Σήμερα στο ΔΑΚ Νάξου λίγο πριν τις 16.00, οι παλιοί παίκτες του ΠΑΣ όπως οι Σταμάτης Πρεβόλης, Νίκος Παντελαίος, Γιάννης Μαργαρίτης και Μιχάλης Ξενάκης συνάντησαν το... νέο αίμα και το μενού περιελάμβανε οικογενειακό δίτερμα. 

Άλλωστε ακολουθεί το Final Four για το τμήμα της Κ16 όπου ο ΠΑΣ Νάξου έχει υψηλές βλέψεις και επί τη ευκαιρία δόθηκε ένα καλό τεστ για την ομάδα του Πέτρου Μαράκη. 

Μάλιστα, παίκτες και προπονητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τρίτη του Πάσχα όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία. 

Η προπόνηση αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε παρουσία μελών του διοικητικού σχήματος

ariel_e6090.jpgxenakis_005c6.jpgsideris_f4f6b.jpgprevolis_95aaa.jpgpasnaxou_bf5e8.jpgpantelaios_6fd7b.jpgmpabbe_ccef8.jpgkostantis_ecaf8.jpgkorra_6c445.jpgkalavros_61ef2.jpg

pantelaios1_9341c.jpg

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares