Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 15:47

Τρία αποτελέσματα για ένα εισιτήριο

Στο Β΄ όμιλο της Κ14 ένας αγώνας θα κρίνει τον πρωτοπόρο που θα πάρει το εισιτήριο συμμετοχή στο final four που θα διεξαχθεί 20 και 21 Απριλίου στη Σύρο.

Αυτό είναι σύνηθες και συμβαίνει συχνά κάθε χρόνο, σε όλες τις διοργανώσεις. Το αξιοσημείωτο όμως στον αγώνα της Κ14 «Μαρπησσαϊκός - Παμμηλιακός» με την προϋπόθεση να νικήσει ο Παμμηλιακός και το Νηρέα στη Μήλο στον εξ αναβολής αγώνα τους, είναι άλλο...

Ποιο είναι αυτό; Αν νικήσει ο Μαρπησσαϊκός στέφεται πρωταθλητής. Αν ο αγώνας έρθει ισόπαλος, τότε το πρωτάθλημα το παίρνει ο ΑΟ Πάρου. Αν νικήσει ο Παμμηλιακός, νικώντας και το Νηρέα κατακτά αυτός το πρωτάθλημα.

Ο αγώνας «Μαρπησσαϊκός - Παμμηλιακός» έχει αναβληθεί δύο φορές λόγω αντίξοων καιρικών συνθηκών και έχει οριστεί ξανά για το Σάββατο 13 Απριλίου στις 18.00 στο γήπεδο του Αρχιλόχου. Αν δεν αναβληθεί ξανά, ο «νικητής» θα συμμετάσχει στο Final Four της Κ14 που θα κρίνει και τον πρωταθλητή Κυκλάδων.

Το ορθόν θα ήταν να γίνει πρώτα ο αγώνας «Παμμηλιακός - Νηρέας» της 8ης αγωνιστικής και στη συνέχεια ο αγώνας της 9ης «Μαρπησσαϊκός - Παμμηλιακός».

Παρόλα αυτά ο Μαρπησσαϊκός, που έχει κάθε λόγο και ίσως όφελος από στραβοπάτημα του Παμμηλιακού (άλλο να παίζεις με αντίπαλο που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, ίσως και μια κόκκινη κάρτα)  δεν έφερε καμία αντίρρηση για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Αυτό δείχνει και το υπέροχο κλίμα που διεξήχθη το όλο πρωτάθλημα, κάτι που τιμά όχι μόνο το Μαρπησσαϊκό, αλλά και όλες τις ομάδες που συμμετείχαν σε αυτό.

Οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους είναι οι: ΑΟ Μυκόνου, Αίαντας Σύρου και ΠΑΣ Νάξου 


Κληρώνει τη Δευτέρα για τα final 4 της ΕΠΣ Κυκλάδων (οι φιναλιστ)


Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares