Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 19:46

Επιστρέφει με το "διπλό" η Κ14 του Α.Ο. Μυκόνου από τη Σύρο

Η Κ14 του ΑΟ Μυκόνου κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από τη Σύρο καθώς επικράτησε με σκορ 0-8 της Σύρου 2002.

Οι Μυκονιάτες δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα, πήραν εύκολα τη νίκη απέναντι στους Συριανούς και διατηρήθηκαν στη δεύτερη θέση του 1ου ομίλου με 28 βαθμούς, ενώ η Σύρος 2002 παραμένει στην τελευταία θέση χωρίς νίκη.

Ο ΑΟ Μυκόνου έψαχνε το γκολ από νωρίς στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσιφούτη λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 0-1 στο 6’ και στο αμέσως επόμενο ο λεπτό ο Ζουγανέλης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 14’ ο Νταφούλης πέρασε και τον Σαργκανάκη και σκόραρε για το 0-3, ενώ στο 17’ ο Τσόπελας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4 για τους φιλοξενούμενους.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, σε μια ωραία φάση από άποψη ομαδικότητας, ο ΑΟ Μυκόνου πέτυχε και πέμπτο γκολ με τον Τσιφούτη να μπαίνει στη μεγάλη περιοχή από τα αριστερά κι έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Νταφούλη ο οποίος, σε κενό τέρμα, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έκανε το 0-5 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΟ Μυκόνου συνέχισε να είναι απειλητικός και πέτυχε ακόμα τρία τέρματα. Ο Μπάλας έκανε ωραία ατομική ενέργεια από τα αριστερά, οι αμυντικοί των γηπεδούχων προσπάθησαν να απομακρύνουν κι ο Παχατουρίδης έγινε κάτοχος της μπάλας, κάνοντας το 0-6 στο 47’. Στο 64’ ο Μπάλας πέρασε και τον Σαργκανάκη και έκανε το 0-7, ενώ το τελικό 0-8 διαμόρφωσε ο Ασράμ στο 66’.

Διαιτητές ήταν οι: Ζαράνης, Γεωργαράς, Βαρθαλίτης

ΣΥΡΟΣ 2002 (Λώλης): Σαργκανάκης, Μαστρανεστάκης, Χατζηδάκης, Μιχάλοβιτς, Μπαρμπαρίγος, Ρούτσι, Σελαμάι, Μπαλόμπητας, Βενιέρης, Οστέλ, Αλουσάι

Αναπληρωματικοί: Τρόκα, Λελάι, Ράμα

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Πούλος): Ρουμελιώτης, Ασράμ, Κυριαζίδης, Χόντζα, Ντάτζι, Ρουστέμι, Τσιρούτης, Ζουγανέλης, Νταφούλης, Μπάλας, Τσόπελας

Αναπληρωματικοί: Κατσικαλάκης, Παπαδημητρίου, Κοντέλι, Τόλιας, Μάρκου, Πετάι

Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr


Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares