Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 18:39

Κ14: Πρώτη νίκη για τον Πανναξιακό

Μετά την ήττα από τον Πανθηραϊκό την 2η αγωνιστική, ο Πανναξιακός πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο στον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος Κ14 ''MOLTEN'' της ΕΠΣ Κυκλάδων επικρατώντας με 2-5 του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Στο 7' ο Φακίνος έκανε το 0-1, με τον Ζαχαράτο στο 12 να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 29' οι γηπεδούχοι μείωσαν με τν Γρατσία, για να έρθει ο Δημτροκάλλης στο 34' και να δώσει προβάδισμα ασφαλείας στους ''μπλε''.

Στη συνέχεια πήρε το.. όπλο του ο Φακίνος που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα και με δυο γκολ στο 50' και 68' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Στο 67' ο Χωριανόπουλος είχε μειώσει σε 2-3.

Παρά την ήττα η ομάδα του Φιλωτίου έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, αφού η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο αποδεικνύουν οτι δουλεύουν καθημερινά με δεδομένο ότι οι υποδομές του σωματείου βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο και γίνεται επένδυση για το μέλλον. 

Διαιτητής ήταν ο Βαν Άκεν με βοηθό την κα. Ψαρρά και τον κ.Χατζόπουλο. 

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ (Ηλίας Ορφανός) Χουζούρης, Γρατσίας Κ., Βασιλάκης Ε., Βασιλάκης Ι., Νερατζακης, Μουστάκης Δ., Προμπονάς, Ψαρράς, Μουστάκης Κ., Χωριανόπουλος, Μουστάκης Ι.

Χρησιμοποιήθηκαν ακόμη οι: Βασιλάκης Κ., Μάκαρης, Δέτσης, Βρούτσης.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Σφυρόερας-Δημήτρης Θεοδωσίου) Μαργαρίτης, Βασιλάκης, Μαύρος, Λεγάκης, Ναυπλιώτης, Βαθρακοκοίλης, Δημητροκάλλης, Μπογντάνι, Βρεττός, Φακίνος, Ζαχαράτος.

Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι: Βαζαίος, Γιαννούλης, Γραμματίκας.

pannaxiakos_junior.jpg

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares