Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 12:33

Με Καραγιαννόπουλο η επόμενη ημέρα στην ακαδημία του Παμμηλιακού

Παμηλλιακός… ένα σωματείο το οποίο έχει υιοθετήσει το μοντέλο της ανάπτυξης μέσα από τις ακαδημίες και το εφαρμόζει πιστά την τελευταία πενταετία, με τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας να δικαιώνουν απόλυτα τους ανθρώπους του συλλόγου, αλλά και τους γονείς που βλέπουν μία συνεχόμενη βελτίωση όσον αφορά τη ποδοσφαιρική εξέλιξη των παιδιών τους.

P1040903

Μετά και την αποχώρηση του Φώτη Παπαδόπουλου και του Αλέξανδρου Καραπετσάνη, από την τεχνική ηγεσία των ακαδημιών του Παμμηλιακού, οι οποίοι είχαν θέσει το σωστό πλαίσιο ανάπτυξης, οι άνθρωποι της ομάδας και προσωπικά ο πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης εμπιστεύτηκε έναν νέο άνθρωπο, με πολλές παραστάσεις και ειδίκευση πάνω στο κομμάτι των μικρών ηλικιών, τον Χρήστο Καραγιαννόπουλο.

Who is

Μετά από κοινή απόφαση, η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία έγινε «αθόρυβα», καθώς η λογική πάνω στην οποία κινείται ο Παμμηλιακός, είναι οι χαμηλοί τόνοι και η ανάδειξη των αποτελεσμάτων μέσα από τη δουλειά.

Ωστόσο, δεν παύει ο νέος τεχνικός της ομάδας, κ. Χρήστος Καραγιαννόπουλος, να έχει κερδίσει με το καλημέρα την εμπιστοσύνη των διοικούντων του συλλόγου, των γονέων, αλλά πολύ περισσότερο των ίδιον των παιδιών, που βιώνουν καθημερινά στις προπονήσεις μία σύγχρονη πλευρά της εκμάθησης του ποδοσφαίρου.

Ποιος είναι όμως αυτός ο νεαρός, που ήρθε στη Μήλο για να βάλει το δικό του λιθαράκι στον Παμμηλιακό; Ο Χρήστος Καραγιαννόπουλος είναι 34 ετών και κάτοχος του διπλώματος uefa c.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί για 6 χρόνια στο Παναθηναϊκός soccer school που λειτουργεί υπό την αιγίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για 1 χρόνο στην ακαδημία Γλυκών Νερών και για 3 χρόνια στην ακαδημία της ΑΕ Γέρακα.

P1040902

Ικανοποίηση

Όσον αφορά τον ίδιο και τη συνεργασία του με τον σύλλογο και τη νέα του ομάδα, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο sportcyclades.gr δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα αυτά που συνάντησα εδώ στη Μήλο. Η διοίκηση, οι γονείς και τα παιδιά αγαπάνε πολύ το αναπτυξιακό κομμάτι του ποδοσφαίρου και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για να λειτουργήσουν όλα καλά.

Μιλάμε για μία άψογη η διοίκηση στο που στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις την ακαδημία.

Από εκεί και πέρα, γενικά με το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο με έχει εκπλήξει ευχάριστα, αφού διαπιστώνω ότι έχει πολύ ποιότητα, πράγμα που διαπίστωσα από το πρώτο παιχνίδι με τον Μαρπησσαϊκό, όπου πραγματικά δεν περίμενα να έχει μία τόσο ποιοτική ομάδα και έναν τόσο καλό προπονητή, όπως ο κ. Γαβαλάς.

Επίσης πολύ καλή εντύπωση μου έκανε και η αντιμετώπιση των ανθρώπων της ΕΠΣ Κυκλάδων και του Συνδέσμου Προπονητών Κυκλάδων, που έδειξαν ότι είναι άνθρωποι που αγαπάνε τον χώρο.

Στόχος δικός μου και της διοίκησης είναι να χαίρονται τα παιδιά το άθλημα και να προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε την ακαδημία όσο πιο ψηλά γίνεται. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε»

P1040901

Αποτελέσματα

Σήμερα, 20 Σεπτεμβρίου, συμπληρώθηκε ένας μήνας από την έναρξη των προπονήσεων στις ακαδημίες του συλλόγου και πλέον μπορούμε να μιλάμε για τα πρώτα αποτελέσματα.

Οι καθημερινές προπονήσεις σε όλα τα τμήματα, όπως η νέα αγωνιστική ομάδα όπως είναι η Κ16 που ξεκίνησε νικηφόρα στο πρωτάθλημα, αλλά και η προετοιμασία των Κ12 και Κ14 που θα συμμετάσχουν επίσης στα πρωταθλήματα των Κυκλάδων, δίνουν καθημερινά μία ξεχωριστή ζωντάνια στο γήπεδο της Μήλου, όπου από άκρη σε άκρη γεμίζει με τα παιδιά του Παμμηλιακού, που αποτελούν το μέλλον του συλλόγου.

Τι λέει όμως ο Χρήστος Καραγιαννόπουλος με αφορμή την συμπλήρωση ενός μήνα από την έναρξη των προπονήσεων;

«Θεωρώ ότι η ακαδημία μας έχει πάρα παιδιά με πολύ ταλέντο και πολύ μέλλον στο ποδόσφαιρο. Αυτός ό ένας μήνας ήταν πολύ σημαντικός, δουλέψαμε πάρα πολύ και όλα πλέον έχουν μπει σε έναν δρόμο. Τα παιδιά που συμμετέχουν στις προπονήσεις είναι πάρα πολλά και αυτό είναι κάτι το πολύ θετικό. Θα δουλέψουμε πάρα πολύ στις προπονήσεις, εστιάζοντας στην τεχνική κατάρτιση και να είστε σίγουροι ότι θα ανέβουμε ψηλότερα… Το σημαντικότερο από όλα για εμένα όμως είναι ότι στα παιδιά αρέσει αυτό που κάνουμε».

P1040896

Πλάνο

Το όραμα του προέδρου Μιχάλη Βαμβακάρη, αλλά και όλων των μελών της διοίκησης για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη Μήλο είναι κάτι που αποτελεί αδιαπραγμάτευτο γεγονός, αφού τα δείγματα γραφής που έχουν δώσει οι άνθρωποι της Μήλου, πιστοποιούν απόλυτα το πλάνο που έχει αυτή η ομάδα.

Λιτά και ουσιώδη ήταν τα λόγια του κ. Βαμβακάρη όταν τον ρωτήσαμε για την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες:

«Είναι η επόμενη μέρα για την ακαδημία μας. Δουλεύουμε με άλλο τρόπο σκέψης και φιλοσοφίας, με έναν άνθρωπο που μπορεί και έχει τις γνώσεις να δουλέψει πάνω σε ένα σύγχρονο πλάνο, το οποίο θα προσφέρει πολύ σημαντική εξέλιξη στα παιδιά»

Όσον αφορά τον Γενικό Γραμματέα του συλλόγου κ. Στέλιο Λιβάνιο, ο ίδιος τόνισε:

«Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για τα παιδιά μας. Εφαρμόζουμε τα πιο σύγχρονα προγράμματα και είμαστε δίπλα στον προπονητή μας και στα παιδιά μας σε ότι και αν χρειαστούν.

Ο Παμμηλιακός πρεσβεύει και θα πρεσβεύει πάντα το ευ αγωνίζεσθαι, μακριά από τον πρωταθλητισμό με την κακή έννοια. Θέλουμε και επιδιώκουμε τα παιδιά μας να έχουν καλή φιλοσοφία μέσα στο γήπεδο, την ποία και περνά με όμορφο τρόπο ο νέος μας προπονητής».

Φωτογραφίες: Τάσος Βενιζέλος (mileikanea.gr)

P1040888P1040889P1040890P1040891P1040892P1040893P1040894

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares