Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018 14:38

Πρόταση σε Δημήτρη Ζαφείρη ο Πανναξιακός

Η επιστροφή του Μανώλη Κατσούλη στον Πανναξιακό σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας, αφού, πρόκειται για ένα πρόσωπο που εμπνέει εμπιστοσύνη και σεβασμό στο μεγαλύτερο φάσμα.

Η κίνηση αυτή σίγουρα θα αποτελούσε την αρχή για την εκκίνηση που θα γίνονταν στις ακαδημίες αφού στόχος αποτελεί η δημιουργία ισχυρών τμημάτων υποδομής που θα έχουν ως άμεσο στόχο την τροφοδότηση της α' ομάδας, με γηγενείς παίκτες.

Γι αυτό το λόγο η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί καθημερινά να έρχεται σε επαφή με προπονητές που γνωρίζουν το αντικείμενο και έχουν δείξει τα διαπιστευτήρια τους το προηγούμενο διάστημα. 

Ένας εξ αυτών είναι και ο Δημήτρης Ζαφείρης που σύμφωνα με πληροφορίες έχει δεχτεί κρούση προκειμένου να αγωνιστεί στην ομάδα και να αναλάβει τμήμα στις αναπτυξιακές ηλικίες του Πανναξιακού.

Ο Ζαφείρης που έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην ιστορική ομάδα της Νάξου, μέχρι πρότινος προσέφερε τις υπηρεσίες του στον ΠΑΣ Νάξου τόσο σαν προπονητής ακαδημιών όσο και σαν ποδοσφαιριστής και αυτό που απομένει είναι να δούμε εάν θα δεχτεί την πρόταση, με δεδομένο ότι είχε ξαναπεράσει από την ομάδα από το ίδιο πόστο.

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares