Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 18:59

Στη football league με τη φανέλα του Αήττητου Σπάτων Χιλάι και Ράγια

Παίκτες του Αήττητου Σπάτων που από φέτος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της FootballLeagueθα πρέπει να θεωρούνται ο Ντένις Χιλάι και ο Χρήστος Ράγια.

Έπειτα από πρωτοβουλία του ίδιου του προέδρου του ΑΟ Μυκόνου, οι δύο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν μαζί του στις εγκαταστάσεις του αήττητου, όπου και πέρασαν με επιτυχία τα δοκιμαστικά, με το τεχνικό επιτελείο να ανάβει το πράσινο φως για την απόκτηση τους.

Ο Ντένις Χιλάι τα τελευταία χρόνια είχε μεταγραφεί από τον ΑΟ Μυκόνου στον Ατρόμητο, όπου αγωνίστηκε στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής της Περιστεριώτικης ΠΑΕ και δεν αποκλείεται να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ανδρική ομάδα, ενώ η συμμετοχή του στην Κ20 θεωρείται βέβαιη.

Ο ακραίος αμυντικός Χρήστος Ράγια, που πέρυσι πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με την ανδρική ομάδα, επίσης θα αγωνιστεί με την Κ20 του αήττητου στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της football league.

Πληροφορίες του σάιτ μας αναφέρουν ότι ακόμη ένα πρωταθλητής της Μυκονιάτικης ομάδας βρίσκεται ένα βήμα πριν τον αήττητο. Ο λόγος για τον αρχηγό της Κ18 Μανόλη Βερώνη, ο οποίος έχει περάσει με επιτυχία τα δοκιμαστικά και αναμένονται εξελίξεις για την περίπτωση του.

Σε κάθε περίπτωση ο ΑΟ Μυκόνου κεφαλαιοποιεί την σωστή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών, βλέποντας δικά του παιδιά να κάνουν ποδοσφαιρικά βήματα προόδου.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares