Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 20:09

Νίκη στη Σύρο και πρωτιά στον όμιλο για την Κ16 του ΑΟ Μυκόνου [pics-vid]

Την πρωτιά του 1ου ομίλου κατέκτησε η Κ16 του ΑΟ Μυκόνου, που επικράτησε με 0-1 του Αίαντα στη Σύρο και πλέον ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το final four της Νάξου, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον δεύτερο του 2ου ομίλου, που θα είναι ο ΠΑΣ Νάξου.

Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι, που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο γήπεδο της Άνω Σύρου, Αίαντας και ΑΟ Μυκόνου έπαιξαν ελεύθερα και χωρίς άγχος προσφέροντας όμορφο θέαμα στου λίγους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου.

Η δεύτερη θέση θα φέρει τον Αίαντα Σύρου στο final four με τον πρώτο του 2ου ομίλου που είναι ο ΑΟ Πάρου.

Δοκάρια

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, θέλοντας ένα γρήγορο γκολ, με τον Λιέα να σουτάρει λίγο έξω από το δοκάρι του Μπουρντένη στο 24΄, ενώ στο 30΄Σκόρδος και Βαμβακούσης έφτασαν μία ανάσα από το 1-0.

Ο ΑΟ Μύκονου είχε και εκείνος τις δικές του καλές στιγμές με αποκορύφωμα ένα διπλό δοκάρι στο 40΄με τους Ξυδάκη και Μιχίλι να βλέπουν μέσα στην ίδια φάση την μπάλα να καταλήγει στο «σίδερο».

Ανοιχτό

Μπορεί ο Αίαντας να είχε την υπεροχή και να μπήκε δυνατά και στην επανάληψη, ωστόσο το παιχνίδι φαινόταν ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Γιώργου Ρούσσου πίεσαν, δημιούργησαν φάσεις, με τον Μπουρντένη να πραγματοποιεί 1-2 σωτήριες επεμβάσεις, όμως ο ΑΟ Μυκόνου ήταν αυτός που είχε την ουσία, καθώς στο 72΄ο Καλογεράς σούταρε ο Παπαδόπουλος απόκρουσε και στην επαναφορά ο Μιχίλι που είχε περάσει ως αλλαγή έκανε το 0-1 που έμεινε μέχρι το τέλος.

Διαιτητές: Ρούσσος Ι., Ρούσσος Γ. και Ρούσσος Σ.

Συνθέσεις

Αίας Σύρου (Ρούσσος Γ.): Παπαδόπουλος (68΄Βαμβακούσης), Βαρθαλίτης, Καραβέλας, Καραμολεγκος (λ.τ. 72΄ Παπαδόπουλος), Ξαγοράρης, Λαζαρίνος (56΄ Φρέρης), Ζαρμπώνης (64΄ Ευμορφόπουλος), Λιέας, Σκόρδος.

Αναπληρωματικοί: Μαραγκός

ΑΟ Μυκόνου (Πούλος Μ.): Μπουρντένης, Κουσαθανάς, Πάπα, Αχμετάι, Δάρας, Ξυδάκης, Ζουγανέλης (λ.τ. 73΄Καφετζής), Καραγιαννόπουλος (79΄Θεοδωρου), Καλογεράς (80΄Κοντιζάς), Μιχίλι (84΄Χίσα), Φρατζεσκάκης (62΄Μπαστούνας).

Αναπληρωματικοί: Γκελάι, Πετράκης

Η τελική βαθμολογία

2018-04-30_2.jpg

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση

 

 Η αναμέτρηση όπως μεταδόθηκε ζωντανά από τη σελίδα μας

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares