Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018 20:04

Νίκη κορυφής για την Κ16 του Α.Ο. Μυκόνου [pics-vid]

Μια σημαντική νίκη κατάφερε να πάρει σήμερα η ομάδα Κ16 του Α.Ο. Μυκόνου απέναντι στην αντίστοιχη του Αίαντα Σύρου, με σκορ 4-0, και πλέον ο Μυκονιάτικος Σύλλογος βρίσκεται στη κορυφή του πρώτο ομίλου με 16 βαθμούς, από την άλλη οι Συριανοί  βρίσκονται στη 2η θέση. 

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να δείχνουν, πως θέλουν το ματς, με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες προκειμένου να σκοράρουν. Το γκολ ήρθε για του γηπεδούχους στο 35' με τον Φρατζεσκάκη να σκοράρει με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Πούλου ανέβασαν την απόδοση τους κατακόρυφα, και μετά από πολύ ωραίες ενέργειες ο Καλογεράς με πλασέ πάλι έκανε το 2-0 για την ομάδα.

 Στο 75' με ένα πολύ καλό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή ο Δάρας έκανε το 3-0, και ένα λεπτό πριν το τέλος του ματς ο Φρατζεσκάκης βρήκε για 2η φορά δίχτυα με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ανδρικόπουλος με βοηθούς του κ.κ. Παπαστολόπουλο και Κουκά.

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Ψύλλιας, Ζουγανέλης, Κουσαθανάς, Πάπα, Αχμετάι, Ξυδάκης, Καλογεράς, Καραγιαννόπουλος, Δάρας, Μιχίλι, Φρατζεσκάκης

Αγωνίστηκαν και οι: Κοντιζάς, Γκελάι, Μπαστούνας, Μπουρντένης, Μίνο, Πανταζόγλου, Κονόμι

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Παπαδόπουλος, Ζαρμπώνης, Καράβελας, Καραμολέγκος, Βαρθαλίτης, Γαληνός, Σούμπιτσης, Σκόρδος, Λιέας, Ξαγοράρης, Βαμβακούσης.

Αγωνίστηκαν και οι: Βάλβης, Ρούμελης, Λαζαρίνος, Βαμβακούσης, Ευμορφόπουλος, Βόλτης, Φρέρης.

Η βαθμολογία

2018-01-28_6.jpg

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε ζωντανά από τη σελίδα μας

 

Φωτογραφίες 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares