Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017 19:16

"Διπλό" και μπαράζ για τον Αίαντα Σύρου

Μετά την Κ18 και η Κ16 του Αίαντα Σύρου κατάφερε να πάρει το "διπλό" στη Μύκονο και κατακτώντας τη 2η θέση στον βαθμολογικό πίνακα  περιμένει τους αγώνες μπαράζ όπου θα διεκδικήσει το 4ο εισιτήριο για το Final 4 του φετινού πρωταθλήματος. 

Σε ότι αφορά το ματς, οι Συριανοί ξεκίνησαν καλύτερα και κατάφεραν να προηγηθούν στο 11' με γκολ του Πρίντεζη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του Α.Ο. Μυκόνου μετά από κόρνερ και έκανε το 0-1 για την ομάδα του.

Το 0-2 έγινε στο 37' με πέναλτι που εκτέλεσε ο Κωνσταντινίδης βάζοντας έτσι γερές βάσεις για τη σημαντική εκτός έδρας νίκη. 

Ο Α.Ο. Μυκόνου κατάφερε να μειώσει στο 62' ΄σε  1-2 με ένα πολύ όμορφο γκολ του Ζουγανέλη διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ.  

Ο Α.Ο. Μυκόνου περνάει ως πρώτος στο Final 4 του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων 2016-2017 ενώ από την άλλη ο Αίαντας Σύρου θα αγωνιστεί σε αγώνες μπαράζ με τις υπόλοιπες ομάδες που κατέκτησαν τη 2η θέση και στους άλλους ομίλους προκειμένου να βρεθούν στα τελικά. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλορογιάννης με βοηθούς τους κ.κ. Ανδρικόπουλο και Παπαστολόπουλο. 

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Μπουρντένης, Ζουγανέλης, Πατσάνι, Σιώζος, Τσάνης, Νταούντ, Ιλιάδης, Χότζα, Κατσικαλάκης, Κάνιουρας, Δάρας,

Αγωνίστηκαν και οι: Πανταζόγλου, Μέτσο, Πετρόπουλος, Ψύλλιας, Μπάτσκα, Μιχίλλι, Καλόγερας

Αίαντας Σύρου (Βουτσίνος): Σούμπιτσης, Γεράρδης, Κοτσιπετσίδης, Καραμολέγκος, Βουτσίνος, Πρίντεζης, Σιγάλας, Ξαγοράρης, Λιέας, Κωνσταντίνης, Σκορδίλης

Αγωνίστηκαν και οι: Σούμπιτσης, Βαρθαλίτης, Μαραγκός, Πρίντεζης, Λαζαρίνος, Ζαρμπώνης, Φρέρης

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares