Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 23:51

Εισιτήριο μπαράζ για την Κ16 του Πανθηραϊκού

Για την 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος κ16 της Ε.Π.Σ Κυκλάδων, ο Πανναξιακός υποδέχθηκε τον Πανθηραϊκό στο Δ.Α.Κ Νάξου, το βράδυ του Σαββάτου 18 Μαρτίου.

Η αναμέτρηση παρουσίαζε έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι δύο ομάδες διεκδικούσαν την 2η θέση, που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ για την πρόκριση στο Final-4. Ο Πανναξιακός χρειαζόταν μόνο τη νίκη, προκειμένου να φτάσει στην βαθμολογία τον Πανθηραϊκό, και να τον προσπεράσει στην ισοβαθμία. Ο Πανθηραϊκός από την άλλη, ταξίδεψε στη Νάξο, ξέροντας ότι είχε το πάνω χέρι ακόμα και σε περίπτωση ισοπαλίας.

Παρά τη βαθμολογική σημασία του αγώνα, τα παιδιά των δύο ομάδων έπαιξαν απελευθερωμένα από το όποιο άγχος, και προσέφεραν έναν πολύ όμορφο αγώνα. Ο Πανθηραϊκός μπήκε πιο αποφασιστικά και προηγήθηκε στο 10' με καρφωτή κεφαλιά του προωθημένου Δαμίγου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Στην επανάληψη, ο Πανναξιακός κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με εύστοχο πέναλτι του Κασέμι. Πλέον, η ομάδα της Νάξου χρειαζόταν ένα γκολ, για να πάρει εκείνη την πρόκριση, όμως τελικά ο Πανθηραϊκός βρήκε τον τρόπο να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, στο 71', με γκολ που πέτυχε ο Στεφανόπουλος. 

Έτσι, η ομάδα της Σαντορίνης, πήρε αυτό που ήθελε από το παιχνίδι και διατηρήθηκε στην 2η, προνομιούχο θέση, που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ με τους δεύτερους των άλλων ομίλων, με φόντο την πρόκριση στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Van Aake, με βοηθούς τον κ. Χατζόπουλο και την κ. Μελανίτη.

Συνθέσεις:

Πανναξιακός (Ζαφείρης): Μαργαρίτης, Λαμκια, Φακίνος, Λεγάκης, Βερνίκος, Balla,Kasemi,Rrhode, Καραπάτης, Βρεττός, Κουνάδης

Αναπληρωματικοί: Game, Βαζαίος, Μελισσουργός, Βαλέττας, Χανιώτης

Πανθηραϊκός Α.Ο (Βαγγέλης Τσοβάρας):Πρωτόπαπας, Κόκκαλης, Σούμας, Κοιλιακούδης Φ., Δαμίγος, Vrapi (80' Μιχαλιός), Φουστέρης, Κοιλιακούδης Α. (51' Χατζηλαζαρίδης), Τσοβάρας(70' Goga), Στεφανόπουλος, Πατούλιας

Αναπληρωματικοί: Βλαβιανός, Προβατόπουλος, Χαραλαμπόπουλος

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares