Σάββατο, 04 Μαρτίου 2017 11:44

Πλάνο του ΠΑΟΚ για προπονητικό κέντρο στη Σύρο

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η επίσκεψη του υπευθύνου ακαδημιών του ΠΑΟΚ Κώστα Λαγωνιδη στη Σύρο, καθώς εκτός του ενδιαφέρον της ΠΑΕ για ποδοσφαιριστές από ακαδημίες των Κυκλάδων φαίνεται ότι υπάρχει πλάνο για περαιτέρω επένδυση στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Χθες με την επίσκεψη του στη Σύρο ο Κώστας Λαγωνίδης πραγματοποίησε συναντήσεις με εκπροσώπους ομάδων του νησιού, όπου δεν έκρυψε την πρόθεση του ΠΑΟΚ και του ίδιου του προέδρου κ. Ιβάν Σαββίδη για τη δημιουργία ενός προπονητικού κέντρου στις Κυκλάδες με έδρα τη Σύρο.

Βέβαια όπως τονίστηκε το σχέδιο είναι ευρύτερο, καθώς αυτό θα είναι το πρώτο βήμα, αφού στο μέλλον θα υπάρξει προσπάθεια ανάπτυξης και σε άλλα Κυκλαδονήσια.

Η γενική σκέψη έχει να κάνει με την παρακολούθηση κάποιων ταλέντων που θα συνεχίσουν κανονικά να αγωνίζονται στις ομάδες τους, ενώ παράλληλα θα μπορούν αν λαμβάνουν μέρος και στα προπονητικά καμπ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η περιοδεία του κ. Λαγωνίδη που είναι επίσημος καλεσμένος της ΕΠΣΚ και του ίδιου του προέδρου κ. Φρέρη, θα συνεχιστεί σήμερα στη Τήνο, ενώ αύριο σειρά έχει η Μύκονο. Ο βετεράνος άσος που κατευθύνει τις ακαδημίες της Μακεδονίτικης ΠΑΕ, θα παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια όλων των κατηγοριών, ενώ θα υπάρξουν και συναντήσεις με διοικήσεις.

IMG_4114.jpg

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares