Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2017 20:30

Πήρε το "διπλό" και την πρόκριση ο Α.Ο. Μυκόνου

Μεγάλο "διπλό" με ανατροπή πέτυχε η Κ16 του Α.Ο. Μυκόνου, καθώς νίκησε 1-2 τη Σύρος 2002 και εξασφάλισε την πρωτιά στο 1ο όμιλο που του δίνει το εισιτήριο για τη συμμετοχή του στο Final Four.

Οι δύο που αγωνίστηκαν υπό το βλέμμα του Κώστα Λαγωνίδη, ομάδες ξεκίνησαν δυνατά αλλά αγχωμένα με αποτέλεσμα να μην έχει ρυθμό το ματς στο ξεκίνημα του. Η Μυκονιάτες απείλησαν στο 3' και στο 8' με Δάρρα και Κάνιουρα αντίστοιχα με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και τον εξαιρετικό Μαρουδιά να λέει "όχι" και στις δύο περιπτώσεις.

Οι Συριανοί θα απειλήσουν στο 16' με τον Φώσκολο, ο οποίος σούταρε, όμως η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ. Όμως η ομάδα του κ. Κάμπαξη μετά από λάθος έξοδο του Ψήλια, ο Κανακάρης το εκμεταλλεύτηκε και έκανε το 1-0 για την ομάδα του, ο Α.Ο. Μυκόνου προσπάθησε να ανέβει και να πιέσει ψιλά χωρίς αποτέλεσμα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Μυκόνου μπήκε πιο δυνατά για να διεκδικήσει την ισοφαρίσει κάτι το οποίο κατάφερε στο 55' με μια πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Σιώζου λίγο πιο κάτω από κέντρο.

Η ολική ανατροπή έγινε στο 63' όταν και ο τερματοφύλακας του Α.Ο. Μυκόνου με κάνοντας βολέ "βρήκε" τον Δάρρα ο οποίος κρέμασε τον τερματοφύλακα της Σύρου 2002. 

Οι παίκτες του Δημήτρη Κάμπαξη πίεσαν μέχρι το τέλος του ματς για την ισοφάριση, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν.

Να σημειώσουμε ότι αυτή η νίκη έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Α.Ο. Μυκόνου, καθώς η Κ16, συμπλήρωσε την απόλυτη επιτυχία της συμμετοχής στις τελικές φάσεις, όπου ήδη έχουν εξασφαλίσει συμμετοχή οι: Κ12, Κ14 και Κ18.

Από την πλευρά της η Σύρος 2002, περιμένει πιθανό στραβοπάτημα του Αίαντα την τελευταία αγωνιστική, που σε συνδυασμό με δική της νίκη θα τη στείλει στα μπαράζ, από όπου θα προκύψει η 4η ομάδα της τελικής φάσης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρούσσος Ι., με βοηθούς τους Καλόγερα και Βαρθαλίτη. 

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Ψύλλιας, Ζουγανέλης (76' Μέτσο), Πατσάνης (78' Πανταζόγλου), Σιώζος, Τσάνης, Νταούντ, Μπομπάι, Χότζα, Δάρρας, Κάνιουρας (84' Μιχίλι), Καλογεράς (41' Κατσικαλάκης) 

Σύρος 2002 (Κάμπαξης): Μαρουδιάς, Δριμάλας (80' Κουβέλης), Μαρουδιάς Ν., Μποτίνης, Συργιάννης (55' Λελάι Κ.), Κασαδρινός (77' Χρίστοπουλος), Κανακάρης (53' Ανδρεαδάκης), Πελεκάνος, Φώσκολος, Λελάι, Φρέρης

Οι παίκτες του ΑΟ Μυκόνου μετά το τέλος του αγώνα πανηγύρισαν δεόντως την επιτυχία τους

Φωτογραφίες

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares