Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016 18:36

Νίκησε καύσωνα και Αίαντα και το ''σήκωσε'' [pics]

Ο ΠΑΣ Νάξου είναι ο πρωταθλητής της Κ13, αφού εν μέσω καύσωνα στο γήπεδο της Πατοικιάς, νίκησε με 1-0 στον τελικό τον Αίαντα και σήκωσε το τρόπαιο στην πρώτη χρονιά της κατηγορίας. Ο ΠΑΣ Νάξου είναι ο πρωταθλητής της Κ13, αφού εν μέσω καύσωνα στο γήπεδο της Πατοικιάς, νίκησε με 1-0 στον τελικό τον Αίαντα και σήκωσε το τρόπαιο στην πρώτη χρονιά της κατηγορίας.

Σε ένα πολύ καλό και δυνατό τελικό που έγινε σήμερα στην Πάρο, ο ΠΑΣ Νάξου έδειξε ότι θέλει πιο πολύ τον τίτλο και έπειτα από μια πολύ καλή εμφάνιση σε όλο το ματς κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 1-0 και να στεφθεί πρωταθλητής Κυκλάδων Κ13 2015-2016.

Οι προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών επηρεάστηκαν από την ζέστη της ημέρας με τους διαιτητές να διακόπτουν το ματς τουλάχιστον τρεις φορές προκειμάνου να δροσιστούν οι μικροί αθλητές.

Το ματς

Στα πρώτα λεπτά ο αγώνας ήταν ισορροπημένος με μοναδική καλή στιγμή ένα σουτ του ΠΑΣ που απόκρουσε δύσκολα ο Βαμβακούσης στο 12΄. Στο 21’ θα γίνει η πρώτη διακοπή στο ματς προκειμένου να δροσιστούν και οι δύο ομάδες, λόγω της ζέστης.

Ο ΠΑΣ Νάξου θα καταφέρει να προηγηθεί στο 24΄ με τον Γκούφα ο οποίος με μία προσωπική ενέργεια και σουτ - λόμπα άνοιξε το σκορ του αγώνα και έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Από εκεί και ύστερα δεν υπήρξε κάποια μεγάλη ευκαιρία ούτε από τη μία, ούτε από την άλλη ομάδα, ο οποίες είχαν επηρεαστεί από τη ζέστη, και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου δυσκολευόντουσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ.

Μια μεγάλη ευκαιρία για τον Αίαντα να ισοφαρίσει στο 47’ καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ του Κάτρη η μπάλα θα βρει στο δοκάρι και θα καταλήξει άουτ. Μια μεγάλη ευκαιρία και για τον ΠΑΣ Νάξου καθώς ο Μαρκοπουλιώτης βρέθηκε σε θέση τετ ατ τετ όμως θα στείλει τη μπάλα αουτ.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο κ. Καλόγερας με βοηθούς τους Μουτάφη και Νεοκοσμίδη

Συνθέσεις

Αίαντας Σύρου (Βασάλος): Βαμβακούσης, Γάσπαρης (40’ Βόλτης), Σίγκας (36’ Ξαγοράρης), Γαληνός, Καραβέλας, Ρούμελης (48’ Βακόνδιος), Βάλβης , Ρεϊσης (61’ Ρούσσος), Ευμορφόπουλος, Κάτρης, Καρακίτσος (45’ Μπλάμο).

Αναπληρωματικοί: Στεφάνου, Δεναξάς.

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Βαλέττας, Μανδηλαράς, Βαλέρης, Σερμάντι, Κόρρα, Τερζίδης, Καλαβρός, Γκούφας, Μαρκπουλιότης, Λέκκας, Παντελαίος.

Αναπληρωματικοί: Σιδερής, Νανάς, Σαλτερής, Τάκος, Μελισσουργός.

*Τις απονομές έκανε ο Γενικός Γραμαμτέας της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Γιώργος παρούσης.

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares