Κυριακή, 08 Μαΐου 2016 20:28

Λευκή ισοπαλία στη Νάξο [pics]

Στο μοναδικό παιχνίδι της σημερινής ημέρας, που έγινε στο ΔΑΚ Νάξου για την Κ17, ο Πανναξιακός και ο ΠΑΣ Νάξου έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Ο αγώνας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των 150 περίπου φιλάθλων που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Νάξου, καθώς υπήρξαν πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, με την εξέλιξη του να αφήνει ανοικτό το αποτέλεσμα και για τους δύο.
Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΣ Νάξου ήταν πιο δραστήριο και είχε 2-3 καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, με τον Πανναξιακό να ανεβάζει την απόδοση του προς το τέλος, χάνοντας την ευκαιρία του ημιχρόνου σε εξ επαφής σουτ που απόκρουσε ενστικτωδώς ο Καρανίκας.
Στην επανάληψη οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Πανναξιακός πήρε την πρωτοβουλία από νωρίς, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, με τον Καρανίκα όμως να ''κατεβάζει ρολά'' κερδίζοντας το χειροκρότημα της εξέδρας.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Φραγκίσκος έχασε μοναδική ευκαιρία, αφού πλάσαρε τον Καπίρη από πλάγια θέση, με την μπάλα να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι του προρτιέρο του Πανναξιακού.

Κ17 Πανναξιακός -ΠΑΣ Νάξου 0-0
Διαιτητής: Νεοκοσμίδης
Συνθέσεις
Πανναξιακός (Παραβατός): Καπίρης Ν., Λεγάκης, Κάπι, Χίντρι, Βρεττός, Μπίνχι, Λεγάκης, Κάκο, Καπίρης Ν., Ανεβλαβής, Καραφυλίδης.
Αναπληρωματικοί: Κασέμι, Βερνίκος, Καραπάτης, Μελισσουργός.
ΠΑΣ Νάξου (Σιδερής): Καρανίκας, Σέργης, Ξενάκης, Πετράς, Μελανίτης, Καρούσης, Πετρόπουλος (83΄Μαργαρίτης), Κατσουρός (87΄Μανδηλαράς Μ.), Πρεβόλης, παντελαίος, Φραγκίσκος.
Αναπληρωματικοί: Μανδηλαράς Γ., Λαγογιάννης Π.

Φωτογραφίες από τον αγώνα 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares