Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2016 01:16

Μεθοδική δουλειά που αποδίδει καρπούς στο Καμάρι

Η προσπάθεια της Θύελλας για την ανάπτυξη των ακαδημιών έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς τόσο μέσα στο γήπεδο, όπου βλέπουμε πολλά «ταλεντάκια» να ξεπετιούνται, όσο και εκτός του αγωνιστικού χώρου, όπου άνθρωποι που έχουν πλαισιώσει την προσπάθεια, μαζί την μέλη της διοίκησης, έχουν αναδείξει την σημασία που έχουν οι ακαδημίες και παράλληλα έχουν φέρει ξανά τους γονείς μαζί με τα παιδιά τους στο ποδόσφαιρο.

Τα παιχνίδια του προηγούμενου Σαββατοκύριακου ήταν ενδεικτικά στο πως αντιλαμβάνονται οι «Καμαριανοί» το ποδόσφαιρο σε επίπεδο ακαδημιών, αφού εκτός της μασκότ που διασκέδασε μικρούς και μεγάλους, υπήρξε παράλληλα και η επιβράβευση με μία ανθοδέσμη στον φιλοξενούμενο ΠΑΣ Νάξου, που για ακόμη μία χρονιά κέρδισε με το σπαθί της τον τίτλο του Κυπέλλου ήθους.

Όσο για τη φιλοξενία της Θύελλας, αυτή ήταν άψογη, καθώς οι άνθρωποι του ΠΑΣ Νάξου, σκλαβώθηκαν και εξέφρασαν τα συναισθήματα τους με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Π.Α.Σ. Νάξου:

Νικηφόρα πέρασε και από το Καμάρι η Κ-13 μας. Στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα, οι μικροί μας μπαλαδόροι, έδειξαν ότι μπορούν να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και μακριά από την έδρα τους.
Η ομάδα μας  έκτος του ότι νίκησε με 5-0 την αντίστοιχη ομάδα της Θύελλας Καμαρίου, κέρδισε και το χειροκρότημα όλων των φιλάθλων του αγώνα.
Ευχάριστη έκπληξη για εμάς ήταν, όταν  στην αρχή του αγώνα δόθηκε στην ομάδα μας ανθοδέσμη για την κατάκτηση του κυπέλλου ήθους για ακόμα μια χρονιά τα τελευταία χρόνια, αλλά και η άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν οι άνθρωποι τις Θύελλας.
Τους ευχαριστούμε θερμά

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γκολ και θέαμα στη Μύκονο Γκολ και θέαμα στη Μύκονο »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares