Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015 12:43

Ο Καραβάς «το μάτι» της ΕΠΣΚ στην Ίο

Η επαναδραστηριοποίηση των ακαδημιών στη Ίο και η έναρξη των διαδικασιών προκειμένου να υπάρξουν τμήματα του ΑΣ Ίου στα πρωταθλήματα από τη σεζόν 2016-2017, μπήκαν σε προγραμματισμό μετά την επίσκεψη του προέδρου της ΕΠΣ Ρένου Φρέρη στο νησί του Ομήρου.

Ο πρόεδρος της ένωσης είχε επαφές με τον Δήμαρχο του νησιού και φορείς που θα βοηθήσουν ώστε να υπάρξει συνέχεια στον ιστορικό ΑΣ Ίου και έλαβε την υπόσχεση όλων ότι σύντομα θα υπάρξουν αρχαιρεσίες στον σύλλογο.

Ο ίδιος ο πρόεδρος υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση της ΕΠΣ Κυκλάδων, η οποία μπαίνει αρωγός από σήμερα στην άμεση επαναδραστηριοποίηση των ακαδημιών. Μάλιστα το θέμα προχώρησε ακόμη περισσότερο, αφού μετά από συνάντηση, υπεύθυνος για το νέο εγχείρημα ορίστηκε ο γνωστός σε όλους μας για την προσφορά του στο Νιώτικο ποδόσφαιρο, προπονητής Θεόδωρος Καραβάς, ο οποίος θα αναλάβει και τον άτυπο τίτλο του τεχνικού που θα εκπροσωπεί την Ένωση στο νησί.

Στόχος της ΕΠΣ Κυκλάδων είναι να υπάρχει κάποιος προπονητής που θα εκπροσωπεί την ένωση ανά νησί και θα έχει άμεση συνεργασία με τους Ενωσιακούς προπονητές, Γιώργο Μοστράτο και Κώστα Συριανό.

Να σημειώσουμε ότι εκτός της Ίου, επαφές το Σαββατοκύριακο υπήρξαν με ομάδες της Πάρου και της Μυκόνου.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares