Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2015 20:27

Ψήφος εμπιστοσύνης σε Πούλο ο ΑΟ Μυκόνου

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λένε στο ποδόσφαιρο, πράγμα που ίσχυσε και στη συνεργασία του Μάκη Πούλου με τον ΑΟ Μυκόνου, η οποία ανανεώθηκε πρόσφατα και ο Στερεοελλαδίτης τεχνικός θα συνεχίσει να είναι ο υπεύθυνος ακαδημιών των Μυκονιατών και για τη νέα χρονιά.

Η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει
''O Αθλητικός Όμιλος Μυκόνου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή των ακαδημιών Μάκη Πούλο. Επιπλέον, του εύχεται υγεία και επιτυχίες, προσωπικές και επαγγελματικές''.
Ο Μάκης Πούλος που από τη νέα σεζόν θα είναι κάτοικος Μυκόνου έχει πολύ δουλειά να κάνει μαζί με το τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών του ΑΟ Μυκόνου, που αναμένεται να απαρτίζεται με ακόμη τέσσερις (4) προπονητές οι οποίοι θα ανακοινωθούν σύντομα. Από εκεί και πέρα ο σύλλογος είναι από τους λίγους που θα έχουν παρουσία σε όλα τα πρωταθλήματα και ήδη τα αγωνιστικά τμήματα (κ13, κ15 και κ17) έχουν ριχτεί στη μάχη της προετοιμασίας.
Στόχοι
Μιλώντας στο sportcyclades ο τεχνικός του ΑΟ Μυκόνου, που φέτος θα έχει ειδική συνεργασία και με τον προπονητή του ανδρικού τμήματος κ. Παχατουρίδη, ανέλυσε τους στόχους που θα έχουν φέτος οι ακαδημίες: «Μετά από τη περσινή σεζόν ανανεώνουμε τη συνεργασία μας με την διοίκηση της ομάδας, για ένα ακόμα χρόνο και θα αναλάβω όπως και πέρυσι υπεύθυνος τον ακαδημιών. Σε συνεργασία με τους υπόλοιπους προπονητές της ομάδας θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τα ταλέντα της ομάδας και να διαμορφώσουμε ένα αγωνιστικό πλάνο το οποίο θα έχει πρώτο στόχο οι νεαροί ποδοσφαιριστές να παίξουν στη πρώτη ομάδα ή να προχωρήσουν στα ποδοσφαιρικά σκαλοπάτια για μια καλύτερη καριέρα. Αυτό που μας ενδιαφέρει στην ομάδα είναι τα παιδιά να είναι καλοί χαρακτήρες να μάθουνε σωστά το ποδόσφαιρο, και να λειτουργούμε όσο μπορούμε σε επαγγελματικές βάσεις».
Ατρόμητος
Όσο αφορά τη συνεργασία με τον Ατρόμητο ο Μάκης Πούλος τόνισε: «Η συνεργασία με τον Ατρόμητο από την περσινή χρονιά, έχουμε τη δυνατότητα, από πλευράς τεχνογνωσίας, οτιδήποτε χρειαστούμε να έχουμε μια καλή επαφή όπου θα βοηθήσει την εκγύμναση και γενικά τη διαμόρφωση των ακαδημιών μας».
ΟΠΑΠ
Πρόσφατα υπήρξε η ένταξη του ΑΟ Μυκόνου στο Πρόγραμμα Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ Α.Ε. και ο τεχνικός του ΑΟ Μυκόνου μίλησε για τις δράσεις που θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον, ενώ κλείνοντας δήλωσε την ικανοποίηση του που συνεχίζει στην ομάδα: «Η συνεργασία με τον ΟΠΑΠ μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε μια καλύτερη ενημέρωση προς τους γονείς σε σχέση με τη διατροφή με την ψυχολογία των παιδιών, επίσης μας έχει βοηθήσει και από υλικοτεχνικής πλευράς, με μπάλες φανέλες κλπ. Στις 16/9 θα έχουμε ένα σεμινάριο στο οποίο θα πρέπει όλοι οι γονείς της ακαδημίας και όλα τα παιδιά να παραβρίσκονται στο Γρυπάρειο. Θα έχουμε από κοντά επιστήμονες ειδικευμένους στη ψυχολογία, διατροφολογία και προπονητική, να μας αναπτύξουν τα θέματα της ειδικότητας τους και οι γονείς να κάνουν διάφορες ερωτήσεις. Κλείνοντας, θα ήθελα να δηλώσω πως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που είμαι σε συνεργασία με την ομάδα και εύχομαι και αυτή τη χρονιά να πάνε όλα καλά».

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares