Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015 17:53

Έναρξη συνεργασίας ΑΟ Μυκόνου και ΠΑΕ Ατρόμητου

Η έναρξη της συνεργασίας μεταξύ ΑΟ Μυκόνου και ΠΑΕ Ατρόμητος που ανακοινώθηκε στις 20 Ιανουαρίου παίρνει και επίσημα σάρκα και οστά μεταξύ 13 και 15 Φεβρουαρίου, με την επίσκεψη στο νησί επίσημης αντιπροσωπείας της Αθηναϊκής ΠΑΕ.

Υψηλόβαθμα μέλη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου του Ατρόμητου θα βρεθούν στη Μύκονο, όπου εκτός από την επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας θα γίνει η πρώτη γνωριμία των δύο πλευρών, προπονητικά σεμινάρια, εργομετρικά στους ποδοσφαιριστές, μαθήματα τεχνικής κατάρτισης, καθώς και αξιολογήσεις που θα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής και παίκτες από άλλες ομάδες των Κυκλάδων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΑΟ Μυκόνου:

Ο Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΥ με χαρά σας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών. Ανήκει πλέον και επίσημα στο Δίκτυο Σχολών που έχει αναπτύξει σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο η ομάδα των Αθηνών.

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ η οποία θα αποτελείται από τον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών και του τμήματος scouting. κ. Τόλη Αποστόλου , τον Υπεύθυνο εκπαίδευσης κ. Ευάγγελο Μπεκρή, τον Υπεύθυνο Τεχνικής κ. Αθανάσιο Σερπάνο και τον προπονητή Τερματοφυλάκων κ. Τάκη Γιαταγανάκη θα βρίσκονται κοντά μας απότην Παρασκευή 13 έως και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.

Συνέντευξη τύπου θα δοθεί από την διοίκηση της ομάδος μας και το επιτελείο του Ατρομήτου για την επίσημη έναρξη της συνεργασίας.

Στο τριήμερο αυτό θα δοθεί η ευκαιρία στους ανθρώπους του Ατρομήτου να γνωρίσουν το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας και τα παιδιά της Ακαδημίας. Θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο πάνω σε θέματα εκπαίδευσης από τον κ. Ευάγγελο Μπεκρή και το επιτελείο του Ατρομήτου με τους προπονητές της ομάδος μας.

Εργομετρικό έλεγχο θα περάσουν όλοι οι αθλητές από τον κ. Ευάγγελο Μπεκρή , θα γίνει παράδοση μαθημάτων πάνω στην Τεχνική από τον κ. Αθανάσιο Σερπάνο και οι νεαροί τερματοφύλακες θα δουλέψουν με τον κ. Τάκη Γιαταγανάκη προπονητή τερματοφυλάκων.

Επίσης θα υπάρξει αξιολόγηση όλων των ποδοσφαιριστών μας από τον κ. Τόλη Αποστόλου και τους συνεργάτες του. Στην αξιολόγηση αυτή μπορούν να πάρουν μέρος και ποδοσφαιριστές από άλλες ομάδες της Μυκόνου αλλά και απο όλα τα νησιά των Κυκλάδων.

Για το λόγο αυτό προσκαλούμε όσα παιδιά επιθυμούν και είναι γεννημένοι από το 1998 έως και το 2004 να παραβρεθούν στις εγκαταστάσεις μας. Η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η αξιολόγηση θα ανακοινωθεί μετά την καταλυτική ημερομηνία συμμετοχών και θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Δηλώσεις συμμετοχής έως και 11/02/2015

ΜΑΚΗΣ ΠΟΥΛΟΣ : 6986636740, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΥΠΑΡΗΣ 2289079361 - 6983280524

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares