Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 20:56

Πήρε τη πρώτη του νίκη ο ΠΑΣ Τήνου [pics]

Ο ΠΑΣ Τήνου κατάφερε να πάρει μια δύσκολη νίκη με σκορ 3-2 απέναντι στο αξιόμαχο σύνολο της ΑΕ Μυκόνου Β' και πήρε τη πρώτη νίκη στο Πρωτάθλημα "BLUE STAR FERRIES" της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Το ματς ξεκίνησε με την γηπεδούχο ομάδα να ξεκινάει δυνατά το ματς, και να καταφέρνει να προηγηθεί στο ματς με ένα πέναλτι που εκτέλεσε ο Ζαλώνης στο 4ο λεπτό. Οι Μυκονιάτες ισοφάρισαν στο 26' με κεφαλιά του Μπουτσάι μετά από εκτέλεση κόρνερ. Η ομάδα του κ. Μάλλιου πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Γιαννόπουλο 3 λεπτά αργότερα, και στο 42' έκανε 3 τα τέρματα του ΠΑΣ Τήνου ο Βελελαλόπουλος στο 42'.

Οι παίχτες της ΑΕ Μυκόνου πίεζαν προκειμένουν να μειώσουν στο σκορ, με τον ΠΑΣ Τήνου να προσπαθεί να πετύχει κάποιο τέρμα στην αντεπίθεση. Στο 72' η ομάδα του Μάκη Πούλου μείωσε σε 3-2 με γκολ του Ρουστέμι. Οι Μυκονιάτες προσπάθησαν μέχρι το τέλος του αγώνα να ισοφαρίσουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Διαιτητές του αγώνα ήταν ο κ. Ζαράνης με βοηθούς του κ.κ. Ψαριανό και Κοκτσίδη

ΠΑΣ Τήνου (Μάλλιος): Κελαδίτης, Γιαννόπουλος, Καρδαμίτης, Βίδας, Βελαλόπουλος, Μουσάι, Φώσκολος (93' Βετσάι), Ζαλώνης, Βιδάλης, Ζαλώνης Ι. (83' Ψάλτης), Κάσα (68' Σουράνης)

ΑΕ Μυκόνου (Πούλος): Τόλιας, Μπάλα, Ντρέου, Μπαϊρακτάρη, Κουτρούτσος, Κατσικαλάκης(90' Ζωγράφος), Ρουστέμι Δ. (90' Χαλίλι), Ρουστέμι Α. (90' Βετσάι), Δακτυλίδης (77' Καράι), Μπουτσάι, Τσόπελας (90' Παπαδημητρίου)

 

 

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares