Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 20:15

Γιώργος Οικονομόπουλος: Μόνο εμείς γνωρίζουμε τι περάσαμε και πόσο πολύ το θέλαμε, συγχαρητήρια σε Αίαντα και Άρη

Ένας από τους βασικούς πυλώνες της φετινής προσπάθειας που έκανε η πρωταθλήτρια Κυκλάδων, Ελλάς Σύρου, ο Γιώργος Οικονομόπουλος έστειλε το δικό του μεγάλο ευχαριστώ για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, καθώς και τα συγχαρητήρια τους στις άλλες δύο πρωταθλήτριες ομάδες του νησιού, Αίαντα Σύρου και Άρης Σύρου.

Αναλυτικά, έγραψε:

Τελειωσε κ επισημα πλεον η χρονια για μας!! θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους συντελεσαν ν κυλησει ομαλα αυτη η χρονια,θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω κι ποσο περηφανος ειμαι για τους συμπαιχτες μου ηταν πραγματικα τιμη για μενα να μοιραζομαι τα αποδυτηρια με παντελονατους αθλητες, μονο εμεις γνωριζουμε τι περασαμε αυτη τη χρονια και ποσο πολυ θελαμε να στεφθει με επιτυχια αυτη η προσπαθεια αλλα δεν τα καταφεραμε!!

Συγχαρητηρια στον ΑΓΙΑΞ ΣΥΡΟΥ για το πρωταθλημα που πηρε, κανενα πρωταθλημα δεν ειναι ευκολο και οσοι παιζουμε και δεν τα βλεπουμε ολα απεξω εκ του ασφαλους το ξερουμε πολυ καλα.

Συγχαρητηρια και στον ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ για το πρωταθλημα κυκλαδων στο μπασκετ και καλη επιτυχια ευχομαι στα μπαραζ ανοδου, ελπιζω να καταφερετε οτι δεν μπορεσαμε εμεις.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares