Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 16:51

''Χ'' στο ντέρμπι... Καλύτερος ο Πανναξιακός έβαλε δύσκολα στην Ελλάς Σύρου

Στον αγώνα που ολοκληρώθηκε πριν λίγο ο Πανναξιακός υποδέχτηκε την Ελλάς Σύρου στο ΔΑΚ Νάξου για την 12η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Σε ένα παιχνίδι αρκετά ισορροπημένο, η πρωτοπόρος Ελλάς Σύρου φάνηκε μπλοκαρισμένη απέναντι στον Πανναξιακό, ο οποίος παρόλο που έπαιξε με πολλούς νεαρούς στη σύνθεση του κατάφερε να δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες και να είναι αυτός που θα μπορούσε να πάρει τη νίκη βάσει της εικόνας του αγώνα.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του 28χρονου ποδοσφαιριστή Κώστα Φελουτζή.

DSC 0065

Η Ελλάς παρέμεινε στην πρώτη θέση με 29 βαθμούς, ενώ ο Πανναξιακός «έπιασε» στην 3η θέση τη Σαντορίνη 2020 στους 16 βαθμούς.

Οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε παιχνίδι κέντρου σε όλο το πρώτο μέρος, χωρίς να υπάρχουν πολλές επικίνδυνες και σοβαρές φάσεις και στις δύο εστίες.

Ο Πανναξιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου και δημιούργησε τη μοναδική καλή στιγμή, με τον Γκαστόν να πιάνει το αδύναμο σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος η Ελλάς απείλησε με μια σέντρα-σουτ του Μανουδάκη που πέρασε άουτ στο 55', ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Γκαστόν από τα αριστερά στην περιοχή στο 57'.

Ο Πανναξιακός απείλησε εκ νέου στο 63', με την εκτέλεση φάουλ του Γκαστόν να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάτι του Παπαδόπουλου. Η Ελλάς Σύρου απάντησε στις ευκαιρίες, απειλώντας με τον Σκούπρα στο 65', αλλά ο Βακαλόπουλος μπλόκαρε την μπάλα.

Ο Γκαστόν έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 70' για να ανοίξει το σκορ με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Παπαδόπουλος έσωσε την Ελλάς Σύρου με τρομερή επέμβαση.

Ο Πανναξιακός δημιούργησε νέα ευκαιρία στο 77', με τον Φράγκου να σουτάρει μέσα από την περιοχή αλλά ο Παπαδόπουλος έσωσε σωτήρια.

Από τη μεριά της, και η Ελλάς είχε ευκαιρία να σκοράρει στο 85', με τον Παυλόπουλο να σουτάρει έχοντας μπροστά του τον Καφετζή, αλλά ο Βακαλόπουλος λειτούργησε σωστά και μπλόκαρε την μπάλα.

Τελευταία καλή στιγμή στο ματς ήταν το σουτ του Σκούπρα από τα δεξιά στην περιοχή στις καθυστερήσεις, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

DSC 0061

Πανναξιακός (Γ. Προμπονάς): Βακαλόπουλος, Βαθρακοκοίλης, Καφετζής, Γιαννής, Γιαννακόπουλος (94' Καρβούνης), Λίκα (68' Γιαννούλης), Πίντο, Γκαστόν, Φράγκου Ε., Τσουρής, Ραπτόπουλος (67' Πρεβόλης)

Ελλάς Σύρου (Κ. Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος, Λαλλάς, Πρίντεζης (75' Νομικός), Σκούπρας, Οικονομόπουλος, Έντσεφ, Μπακατσέλος, Παυλόπουλος, Παράβαλος, Μανουδάκης, Σταμούλης

DSC 0059

Παρακολουθήστε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares