Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 20:55

Με το δεξί η Ελλάς στην πρεμιέρα, 3-0 τον Α.Ο. Πύργου στην Ερμούπολη!

Ένα παιχνίδι για γερά νεύρα διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Ερμούπολη μεταξύ της Ελλάς Σύρου και του ΑΟ Πύργου, με την ομάδα της Σύρου να κατακτά τη νίκη με 3-0 και να μπαίνει με το δεξί στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων.

Το παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι, γεμάτο ένταση και πολλές κίτρινες κάρτες, αλλά και τρεις αποβολές.

Η πρώτη σημαντική φάση του αγώνα έγινε στο 7ο λεπτό, όταν ο Παυλόπουλος της Ελλάς Σύρου έπεσε μέσα στη μεγάλη περιοχή του Πύργου, έπειτα από τζαρτζάρισμα που δέχτηκε, ζητώντας πέναλτι, ο διαιτητής Βακόνδιος όμως έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 8ο λεπτό ο Μαναριώτης έφυγε στην κόντρα από τ΄ αριστερά για την ομάδα του Πύργου, αλλά το πλασέ του έδιωξε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος.

Στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από ένταση που δημιουργήθηκε έξω απ’ την περιοχή της ομάδας του Πύργου, ο Ένσεφ της Ελλάς Σύρου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίχτες. Στο 25ο και στο 28ο λεπτό αντίστοιχα ο Κελίδης του Πύργου και ο Οικονομόπουλος της Ελλάς αντίκρισαν τις κίτρινες κάρτες του διαιτητή Βακόνδιου.

Στο 30ο λεπτό στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φύτρου η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της Ελλάς, Παπαδόπουλου. Στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης ο προπονητής της ομάδας του Πύργου, Κωνσταντόπουλος, δέχτηκε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή. Στο 33ο λεπτό ο Περιάλης εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Οικονομόπουλος πετάχτηκε στο ύψος της μικρής περιοχής των φιλοξενούμενων και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα έξω από το κάθετο δοκάρι του Τσουκαλά.

ELLAS PYRGOS 1H 4

Στο 34ο λεπτό ο Ογκνιάνοφ της Ελλάς έκανε μια γλυκιά σέντρα απ’ τ’ αριστερά, βρήκε τον Μπακατσέλο στο ύψος του πέναλτι, κι αυτός μ’ ένα δεξί βολέ άνοιξε το σκορ, πραγματοποιώντας το 1-0. Στο 36ο και στο 38ο λεπτό η ομάδα του Πύργου προσπάθησε ν’ αντιδράσει με δύο σουτ του Φύτρου, η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατίρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό ο Λούκα της ομάδας του Πύργου αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για φάουλ πάνω στον Παυλόπουλο.

Στο 59ο λεπτό ο Σελιστάι αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για φάουλ έξω απ’ την περιοχή, και η ομάδα του Πύργου έμεινε με εννιά ποδοσφαιριστές. Από εκείνο το λεπτό του αγώνα και μετά η Ελλάς που αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές έλεγξε το παιχνίδι. Στο 62ο λεπτό ο Ογκνιάνοφ εκτέλεσε φάουλ, με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

ELLAS PYRGOS 1H 2

Στο 76ο λεπτό ο Πύργος προσπάθησε ν’ αντιδράσει, το σουτ του Φύτρου όμως έξω απ’ την περιοχή μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος. Στο 77ο λεπτό ο Σταμούλης με πολύ ωραία ενέργεια από τ’ αριστερά έβγαλε τον Παυλόπουλο μόνο του απέναντι στον Τσουκαλά, κι αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-0.

Στο 86ο λεπτό ο Περιάλης βρέθηκε τετ α τετ απέναντι στον Τσουκαλά, ο τερματοφύλακας του Πύργου όμως αποσόβησε το γκολ. Στο 88ο λεπτό ο Περιάλης ανατράπηκε απ’ τον Φύτρο, κι ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Παυλόπουλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έγραψε το τελικό 3-0.

ELLAS PYRGOS 1H 1

Διαιτητές: Βακόνδιος, Ρούσσος (βοηθός), Γρυπάρης (βοηθός)

Ελλάς Σύρου (Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος, Οικονομόπουλος (40΄ Αργυρός), Παράβαλος (70΄ Μανουδάκης), Ένσεφ, Σταμούλης, Κολλιάκος, Λαλάς, Ογκνιάνοφ, Παυλόπουλος, Μπακατσέλος (55΄ Ρηγούτσος), Περιάλης.

Α.Ο Πύργου (Κωνσταντόπουλος ): Τσουκαλάς, Παπαθανασίου (87΄ Προεστάκης), Δρόσος, Νομικός, Αχμετάι, Φύτρος (87΄Μογγολιάς), Σελιστάι, Μαναριώτης, Φύτρος, Κελίδης (87΄ Αναγνώστου), Λούκα.

 

ELLAS PYRGOS 1H 5

 

Μανόλης Κατεινάς

Γεννήθηκα στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1975. Μεγάλωσα στον Ταύρο και κατάγομαι από την Απείρανθο της Νάξου.

Σπούδασα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιμορφώθηκα στην Αθλητική Δημοσιογραφία στο ΚΕΔΙΒΙΜ του ίδιου Πανεπιστημίου.

Έχω επίσης γράψει τέσσερα λογοτεχνικά βιβλία και έχω συμμετάσχει σε πολλές συλλογές Ελλήνων λογοτεχνών.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares