Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 22:51

Θύελλα Καμαρίου: Ιστορία και ρόστερ 2022 – 2023

Το Καμάρι είναι ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό της Σαντορίνης. Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιού, δέκα περίπου χιλιόμετρα απ’ τα Φηρά.

Η παραλία Καμάρι με την μαύρη ηφαιστειακή άμμο και τα καταγάλανα νερά προσελκύει κάθε χρόνο τουρίστες απ’ όλο τον κόσμο. Εκτός όμως απ’ την παραλία του, το Καμάρι είναι περήφανο και για έναν ακόμα λόγο. Για το Καμάρι του, τη Θύελλα Καμαρίου.

proetimasia_2011

 Η Θύελλα Καμαρίου δημιουργήθηκε στο Καμάρι στα μέσα της δεκαετίας του 60’ , ιδρύθηκε όμως επίσημα το 1970. Τα χρώματα της ομάδας είναι το κόκκινο και το μπλε και στο έμβλημα της ομάδας δεσπόζει το νησί της Σαντορίνης σε κόκκινο και μπλε φόντο. Η φυσική έδρα της ομάδας είναι το γήπεδο του Καμαρίου, το οποίο ήταν και το πρώτο γήπεδο του νησιού που στρώθηκε με χλοοτάπητα και η χωρητικότητά του είναι 500 περίπου θεατών.

  Θύελλα Καμαρίου: Έκλεισαν δύο χρόνια από την ιστορική κατάκτηση του πρωταθλήματος [pics - vids]

Το 1986 η Θύελλα Καμαρίου κατάφερε ν’ ανέβει στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων για πρώτη φορά στην ιστορία της. Μετά από σκαμπανεβάσματα πολλών χρόνων το 2009 η Θύελλα Καμαρίου δραστηριοποιείται ξανά, θέτοντας υψηλούς στόχους αυτή τη φορά και διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο κυκλαδίτικο πρωτάθλημα. Το 2017 η Θύελλα Καμαρίου τερματίζει 2η πίσω απ’ τον Α.Ο. Σύρου, ενώ το 2018 κατακτά το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων για πρώτη φορά στην ιστορία της και κερδίζει έτσι την άνοδο για την Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Την ίδια χρονιά αναδεικνύεται και Κυπελλούχος Κυκλάδων νικώντας στον τελικό τον Πανθηραϊκό. Το 2019 - 2020 αγωνίζεται ξανά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.  

8yella-lava-kypello-25-9-11-1

Τον Ιούνη του 2020 η Θύελλα Καμαρίου αποφασίζει να συγχωνευθεί με τον Πανθηραϊκό, τον Α.Ο. Πύργου, την Λάβα Εμπορίου και τον Α.Ο. Καρτεράδου κι έτσι δημιουργείται ο Α.Σ. Σαντορίνη 2020, με σκοπό το νησί της Σαντορίνης να εκπροσωπείται από μία ισχυρή ομάδα στο πρωτάθλημα. Ο Α.Σ. Σαντορίνη 2020 αγωνίστηκε στην περιβόητη Football league, καταλαμβάνοντας την 4η θέση.

Α.Σ. Σαντορίνη 2020: Αναλύθηκε στο Volcano TV το πλάνο λειτουργίας [vid]

   Πρόεδρος της Θύελλας Καμαρίου είναι ο  Βαγγέλης Φουστέρης και προπονητής ο Στάθης Φίλων, ο οποίος προέρχεται από τη β΄ ομάδα του Α.Σ. Σαντορίνη 2020. Σαν στόχο για τη φετινή χρονιά ο Στάθης Φίλων θέτει την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες του συλλόγου και η Θύελλα Καμαρίου να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων.

ΑΣ Σαντορίνης: Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ασπρόπυργος

Το ρόστερ της ομάδας της Θύελλας Καμαρίου είναι το εξής:

Τερματοφύλακες: Σπήλιος Καστής, Δημήτρης Σιγάλας, Ντένις Κούκα

Αμυντικοί: Μπιρμπίλης Δημήτρης, Μαντούσης Γιώργος, Τομόρι Ηλίας, Γκογκομήτρος Παναγιώτης, Φέκα Δημήτρης, Χάλαρης Κώστας, Ρούσσης Ιάσονας, Κοϊδελάι Ορέστης

Μέσοι: Σιμιτσής Παναγιώτης, Τριανταφύλλου Αντώνης, Φίλων Αλέξανδρος, Πάγια Γιώργος, Νομικός Γιάννης, Μπίμπα Γιούλι, Γεροντάκης Χριστόφορος, Πάπα Αρμάντο

Επιθετικοί: Πολυκρέτης Μανώλης, Γαλάνης Μάριος, Κάτσι Μάριελ

 

Μανόλης Κατεινάς

Γεννήθηκα στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1975. Μεγάλωσα στον Ταύρο και κατάγομαι από την Απείρανθο της Νάξου.

Σπούδασα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιμορφώθηκα στην Αθλητική Δημοσιογραφία στο ΚΕΔΙΒΙΜ του ίδιου Πανεπιστημίου.

Έχω επίσης γράψει τέσσερα λογοτεχνικά βιβλία και έχω συμμετάσχει σε πολλές συλλογές Ελλήνων λογοτεχνών.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares