Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2022 22:38

Η σημαία στον ιστό της. Ξεκίνησαν με τον Βαγγέλη Νομικό οι ανανεώσεις στον ΑΟ Πύργου

Στην μεγάλη του αγάπη και ''καψούρα'' τον ΑΟ Πύργου θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Βαγγέλης Νομικός.

Για την αξία του ως αθλητής και άνθρωπος έχει πάρει τα διαπιστευτήρια μέσα από τα γήπεδα των Κυκλάδων, όπου αγωνίζεται από μικρό παιδί.

Το φετινό χτίσιμο της ομάδας δεν θα μπορούσε παρά να ξεκινήσει από τον αρχηγό, με τον ΑΟ Πύργου να ανακοινώνει με περηφάνεια την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών:

Ο εμβληματικός μας αρχηγός Βαγγέλης Νομικός θα είναι και φέτος ένας από τους βασικούς πυλώνες στον Α.Ο. Πύργου.

Σε μία χρονιά ιστορική για τον σύλλογο μας, που και ο ίδιος συνέβαλε ώστε να επαναδραστηριοποιηθεί η ακαδημίας μας σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Νομικός θα είναι εδώ, μαζί μας για να οδηγήσουμε τον ΑΟ Πύργου στην επόμενη μέρα.

Υπόδειγμα αθλητή και χαρακτήρα ο Βαγγέλης κοσμεί την ομάδα μας και το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε δημοσίως για την πολυετή προσφορά του.

Ανδρώθηκε και αγάπησε το άθλημα μέσα από τον ΑΟ Πύργου. Τιμά και θα συνεχίσει να τιμά τη φανέλα του και να προσφέρει στον αθλητισμό της Σαντορίνης και του χωριού του.

Βαγγέλη σε ευχαριστούμε για τα όσα έχει προσφέρει και σου ευχόμαστε καλή χρονιά.

ΤΟ Δ.Σ. του Α.Ο. Πύργου 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares