Σάββατο, 05 Μαρτίου 2022 23:33

ΑΟ Πύργου: Προσβλητική η διαιτησία, όποιος δεν κατάλαβε ας δει το βίντεο

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία στο παιχνίδι με της Ελλάς Σύρου εξέδωσε ο ΑΟ Πύργου.

Η ανακοίνωση:

Το λιγότερο προσβλητική προς τους ποδοσφαιριστές μας, την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τη σημερινή διαιτησία του κ. Βακόνδιου και των βοηθών του κ.κ. Καλόγερα και Νομικού στο παιχνίδι της ομάδας μας με την Ελλάς Σύρου. 

Η απόδοση της διαιτητικής τριάδας ήταν κάτω του μετρίου, με αποφάσεις που έκριναν το αποτέλεσμα και μας στέρησαν παρά τις πολλές απουσίες που είχαμε αν διεκδικήσουμε κάτι από το συγκεκριμένο ματς.

Ειδικότερα, η προκλητική στάση και τα προσβλητικά λόγια του βοηθού Καλόγερα προς τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας, υποβαθμίζουν το άθλημα και την διαιτησία.

Αν δεν κατάλαβαν τι έγινε στον αγώνα, οι αρμόδιοι της ΕΠΣ Κυκλάδων που ήταν παρόντες θα πρέπει να δουν προσεκτικά το βίντεο του αγώνα και να τιμωρήσουν παραδειγματικά αυτούς τους τρεις κυρίους.

Να σημειώσουμε ότι η φιλοξενία της Ελλάς Σύρου ήταν υποδειγματική και τους ευχαριστούμε πολύ γι αυτό. Επιφυλασσόμαστε για ανάλογη φιλοξενία στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου στη Σαντορίνη. 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares