Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 18:30

Με το δεξί στη β' φάση ο ΑΟ Πύργου... λύγισε με 1-0 την ΑΕ Πάρου

Ένα γκολ του Μάρκου Φύτρου με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 9ο λεπτό ήταν αρκετό για να δώσει το τρίποντο στον ΑΟ Πύργου με 1-0 κόντρα στην ΑΕ Πάρου, με τους Σαντορινιούς να μπαίνουν με το δεξί στη β' φάση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Αλέξη Κωνσταντόπουλου ήταν πιο ουσιαστική στο παιχνίδι της απέναντι στην ΑΕ Πάρου που έχασε μοναδικές ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα στο πρώτο μέρος, ενώ φωνάζει για πέναλτι σε χέρι του Λούκα, αλλά και για τη φάση του γκολ, όπου οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι δεν υπάρχει φάουλ.

Στην επανάληψη, ο ΑΟ Πύργου ανέβασε ακόμα περισσότερο την απόδοση του, χάνοντας 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες με τους Φύτρο και Αχμετάι που είχε δοκάρι, ενώ η απάντηση δεν δόθηκε από την ΑΕ Πάρου που είχε καλές στιγμές με τους Αρκουλή και Κρητικό που έχασε την ευκαιρία του αγώνα στις καθυστερήσεις.

Η ροή του αγώνα

Στο 9ο λεπτό, στην πρώτη φάση του αγώνα ο Πύργος προηγήθηκε με τον Μάρκο Φύτρο, οποίος κέρδισε φάουλ από τον Μουράι και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος.

Από εκεί και πέρα η ΑΕ Πάρου πήρε την πρωτοβουλία και αφού στο 13΄ο Τσουκαλάς μπλόκαρε σουτ του Ραμπαβίλα στο 13, ακολούθησε ένα καταιγιστικό τρίλεπτο, όπου Αριανούτσος, Γιαννούλης δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Τσουκαλα, με πιο χαρακτηριστική φάση την ευκαιρία του Γιαννούλη στο 16', που απο θέση τετ α τετ σούταρε πάνω στον Τσουκαλά.

Στη συνέχεια οι τραυματισμοί επηρέασαν την ροή του αγώνα, με τους Φύτρο και Αριανούτσο να έχουν από ένα άστοχο σουτ.

Η επανάληψη ξεκίνησε εξίσου δυνατά, με τις δύο ομάδες να έχουν καλό ρυθμό. Ο Πύργος απείλησε με τον Μάρκο Φύτρο που αστόχησε από κοντά στο 46' και στο 56' είδε τον Ρούσσο να αποκρούει και πάλι ενστικτωδώς. Λίγο νωρίτερα η ΑΕ Πάρου είχε την δική της καλή στιγμή με τον Πανελαίο που εκτέλεσε φάουλ το οποίο απόκρουσε ο Τσουκαλάς.

Στο 71' ο Αχμετάι που έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τη νέα του ομάδα σούταρε έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού του Ρούσσου.

Η ΑΕ Πάρου απείλησε στο 72' με μία παράλληλη σέντρα που πέρασε ανεκμετάλλευτη και το αμέσως επόμενο λεπτό ο Αρκουλής μπήκε απειλητικά στην περιοχή, αλλά ο Τσουκαλάς μάζεψε την μπάλα.

Στο 94' ο Στρατής Κρητικός έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν μετά από σέντρα του Βιτζηλαίου με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. 

Διαιτητής: Γιάννης Ζαράνης | Βοηθοί: Ιωάννα Ρούσσου - Γουίδος Ρούσσος

ΑΟ Πύργου (Κωνσταντόπουλος): Τσουκαλάς, Παπαθανασίου (λ. τρ. 22' Αχμετάι), Μαντούσης, Νομικός, Κρεμμύδας, Βουλγαράκης, Δαβιλάς, Μαναριώτης, Σελιστάι, Λούκας, Φύτρος Μ. (71' Φύτρος Σ.)

ΑΕ Παρου (Μοστράτος): Ρούσσος, Βιτζηλαίος, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλίδης (87' Λόκα), Μουράι, Παντελαίος, Γιουρτζίδης (69' Κρητικός Σ.), Γιαννούλης, Εσάι (59' Αρκουλής), Αριανούτσος, Ραμπαβίλας (59' Κρητικός Δ.).

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares