Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 21:39

Με τον Χρήστο Φωκά τη νέα αγωνιστική περίοδο η Άνω Σύρος

Ο Χρήστος Φωκάς θα είναι ο νέος προπονητής της Άνω Σύρου, καθώς πριν λίγο ο σύλλογος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον νεαρό τεχνικό.

Η ανακοίνωση: 

Την έναρξη της συνεργασίας με τον ταλαντούχο προπονητή Χρήστο Φωκά ανακοινώνει η Aνω Σύρος.

Ο νεαρός και γεμάτος φιλοδοξία προπονητής, μετά από το επιτυχημένο πέρασμα από Σύρο 2002, Α.Ο.Σ και Πάγο και τα πολύ καλά δείγματα γραφής που άφησε στο τοπικό ποδόσφαιρο του νησιού της Συρου, αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου της Άνω Σύρου με στόχο μια νέα αρχή και μια επιτυχημένη πορεία στο καινούριο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας Κυκλάδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε δηλώσεις του o νεαρός coach ανέφερε χαρακτηριστικά οτι παροτι υπήρχαν αρκετές και σοβαρές προτάσεις από τμήματα ακαδημιών ομάδων της Σύρου , ο ίδιος επέλεξε να συνεργαστεί με τον ιστορικό σύλλογο της Ανω Σύρου θεωρώντας ότι το κλίμα και οι προϋποθέσεις που του προσφέρουν οι άνθρωποι της διοίκησης της ομάδας ήταν καταλυτικές στο να πάρει αυτή την τελική απόφαση.

Θεωρώντας πάντα ότι μπορεί να προσφέρει πολλά σε συνεργασία με παίχτες που έχει ξαναδουλεψει στο παρελθόν, αλλά και τους νέους που θα υπάρχουν ήδη στο ροστερ της ομάδας..

Τέλος θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά την διοίκηση της Άνω συρου για τη τιμή και ευχαρίστηση να αναλάβει την ομάδα και συνεργαστεί μαζί τους..

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares