Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 11:53

Τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του Πανναξιακού στον Μάρκο Μαυρομάτη

Ένας προπονητής με μεγάλες περγαμηνές θα είναι αυτός που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανναξιακού τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο λόγος για τον Μάρκο Μαυρομάτη, ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportcyclades.gr έχει ήδη συμφωνήσει με την διοίκηση της ομάδας της Νάξου και ετοιμάζεται να μετακομίσει στο νησί της ''Αριάδνης''.

Ο Μάρκος Μαυρομάτης έχει μεγάλη πορεία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ως ποδοσφαιριστής, όπου έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Ελλάδας των Ανδρών, ενώ έχει πολλές συμμετοχές στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων. Ως προπονητής θεωρείται ένας από τους πλέον επιτυχημένους στον χώρο, καθώς έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες ανώτερων κατηγοριών. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως: Α.Ε. Κηφισιά, Κεραυνός Κερατέας, Α.Ο. Χανιά, Α.Π.Ο. Παναργειακός, Βύζας Μεγάρων, Αιολικός Μυτιλήνης, Ηλυσιακός, Ηράκλειο και Αιγάλεω Α.Ο.

Μάλιστα, ο Μάρκος Μαυρομάτης έχει αγωνιστεί και ως αντίπαλος του Πανναξιακού τη σεζόν 2013-14 όπου ως προπονητής της Κηφισιάς κατέκτησε την 2η θέση στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πίσω από την ΑΕΚ που πήρε την άνοδο για την Football League.

Ο έμπειρος τεχνικός διακρίνεται για την εργατικότητα του, αλλά και την πειθαρχημένη εικόνα που παρουσιάζουν οι ομάδες που έχει εργαστεί. Η επιλογή του από την διοίκηση του Πανναξιακού δεν είναι τυχαία, καθώς στην ομάδα της Νάξου θα επιχειρηθεί μία ανανέωση σε όλα τα επίπεδα, ενώ όπως πάντα στόχος της ομάδας αναμένεται να είναι ο πρωταθλητισμός και η κατάκτηση του νταμπλ.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο έμπειρος τεχνικός είχε παρακολουθήσει τον Πανναξιακό, ενώ έχει ήδη πιάσει δουλειά, παρακολουθώντας βίντεο της ομάδας προκειμένου να αξιολογήσει ακόμα περισσότερο το ήδη υπάρχων έμψυχο υλικό.

Mavromatis Markos Proponitis

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares